AcasăACTUALFOTO | Stadiul lucrărilor pe drumul expres Craiova-Pitești, între Slatina și Balș

FOTO | Stadiul lucrărilor pe drumul expres Craiova-Pitești, între Slatina și Balș

spot_img

Lucrările pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești, pe tronsonul dintre Balș și Slatina, decurg conform graficului, anunță subprefectul județului Olt, Fănel Bădici. 

- Publicitate -

Pe sectorul de 40 de km, ajuns la stadiul fizic de 87%, constructorul român muncește cu 1.700 de oameni în fiecare colț al șantierului, a menționat subprefectul județului Olt.

„Se lucrează la podul peste Olt de la Slatina, cu o lungime de 1,7 km, unde peste 200 de muncitori armează și betonează placa podului, montează grinda parapet și execută hidroizolația. Se montează tablierul metalic al podului peste Olteț de la Balș. Totodată, se asfaltează la foc automat (2-3 mii de tone zilnic), fiind așternute primele 2 straturi pe circa 30 de km din tronson. Se avansează consistent la sistemul de scurgere a apelor (2-3 km de șanțuri betonate zilnic), la spațiile de servicii, dar și la cele 4 noduri rutiere de la Balș, Piatra Olt și Slatina. De asemenea, se apropie de finalizarea lucrărilor de săpătură și umplutură”, a precizat Bădici.


Acesta a mai spus că promisiunea constructorului că va termina lucrarea anul acesta rămâne în picioare și, astfel, vor dispărea ambuteiajele din zona Balș-Slatina.

CITEȘTE ȘI: Proiectarea tronsonului de legătură între Uzina Ford și Drumul Expres Craiova-Pitești, scoasă la licitație

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri