AcasăACTUALFOTO | Semafoare noi în Craiova. Unde sunt montate

FOTO | Semafoare noi în Craiova. Unde sunt montate

În Craiova au fost montate 40 de noi semafoare rutiere, poziționate în așa fel încât să asigure conducătorilor auto și participanților la trafic, aflați în primele poziții la semafor, o vizibilitate crescută.
Potrivit primarului Lia Olguţa Vasilescu, măsura duce la creșterea gradului de vizibilitate și siguranță pentru șoferii care circulă în Craiova.
“De astăzi, a început montarea de semafoare suplimentare, la nivel de prim-vehicul, în principalele intersecții. Cele 40 de semnalizatoare rutiere sunt poziționate în așa fel încât să asigure conducătorilor auto și participanților la trafic, aflați în primele poziții la semafor, o vizibilitate crescută. Sistemul de semaforizare este amplasat la nivelul privirii șoferilor, oferindu-le acestora posibilitatea unei mai bune informări”, a declarat edilul.
- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri