AcasăACTUALFOTO | Drumul județean Craiova-Cetate: Se toarnă asfalt între Cetate și Unirea

FOTO | Drumul județean Craiova-Cetate: Se toarnă asfalt între Cetate și Unirea

spot_img

Turnarea primul strat de asfalt pe tot tronsonul 2 al drumului județean 552 Craiova-Cetate, însemnând legătura între Cetate și Râpa Roșie, va fi gata în această toamnă, potrivit asigurărilor pe care președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile le-a primit de la constructor. 

- Publicitate -

Șeful administrației județene a făcut o vizită pe șantier, constatând că, în prezent, se lucrează între Cetate și Unirea.

„Se toarnă asfalt între localitățile Cetate și Unirea, pe drumul județean 552. Constructorul a desfășurat zeci de utilaje și numeroase echipe de muncitori pentru ca lucrările să avanseze rapid. În fiecare zi, se folosesc peste 1.200 de tone de mixtură asfaltică, necesară amenajării a aproximativ 1,3 kilometri de drum, pe un singur sens de mers. În urmă vizitei efectuate pe teren, am discutat cu reprezentanții constructorului despre ritmul lucrărilor. Promisiunile acestora au fost acelea că, în această toamnă, se va finaliza turnarea primului strat de asfalt pe tot tronsonul 2 al drumului județean 552, de la Cetate până la Râpa Roșie”, a precizat președintele CJ Dolj.


Drumul judeţean Craiova–Cetate este reabilitat și modernizat cu fonduri europene, valoare investiției fiind de  aproape 50 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | A fost semnat contractul pentru securizarea completă a Aeroportului Craiova

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri