AcasăACTUALFOTO | Distracția dintr-un club din Corabia, întreruptă de forțele de ordine....

FOTO | Distracția dintr-un club din Corabia, întreruptă de forțele de ordine. Amenzi aplicate după ce în incintă au fost găsite 170 de persoane

spot_img

Administratorul unul club din orașul Corabia a primit mai multe amenzi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui control al forțelor de ordine, în incintă fiind găsite aproximativ 170 de persoane, motiv pentru care activitatea a și fost suspendată.  

- Publicitate -

Prin prezența celor 170 de persoane în interiorul clubului se încălcau regulile privind prevenirea răspândirii noului virus.

„În momentul verificărilor, în interiorul clubului respectiv se aflau aproximativ 170 de persoane, fiind încălcate normele de distanțare fizică și cele de protecție individuală. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au sancționat contravențional administratorul clubului pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 , cu amendă în valoare de 10.000 de lei, întrucât nu au fost respectate măsurile referitoare la suspendarea activității. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au aplicate 6 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii 349/2002 , în valoare de 3.000 lei  și o sancțiune pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 2.500 de lei”, au menționat reprezentanții IPJ Olt.


Totodată,  polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au administratorul clubului, cu 10.000 de lei , pentru neutilizarea aparatului de marcat electronic fiscale , iar reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au aplicat o sancțiune în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor în situații epidemiologice deosebite.

Administratorului clubului i s-a pus în vedere să suspende activivitatea.

„Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială”, dau asigurări reprezentanții IPJ Olt.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri