AcasăACTUALFOTO | Dezastru în zeci de localități din Gorj, după codul roșu...

FOTO | Dezastru în zeci de localități din Gorj, după codul roșu de vijelie de joi seara

spot_img

Ploile torențiale și vijeliile au făcut ravagii, joi seara, în 12 localități din județul Gorj, pompierii intervenind în zone unde acoperișurile au căzut peste mașini, unde copacii au fost doborâți sau stâlpii de curent au fost puși la pământ.  

- Publicitate -

În municipiul Târgu Jiu, vântul puternic a smuls acoperișurile mai multor blocuri și le-a aruncat peste mașinile aflate în parcări, peste 10 intervenții având pompierii gorjeni în diferite zone ale orașului.

În Novaci, Baia de Fier, Lelești, Bumbești Pițic și Scoarța, copacii au căzut pe carosabil, iar în Mușetești și Crasna, vântul a pus la pământ stâlpii de curent.


Pe Transalpina, tarabele comercianților au fost luate de vânt, nici marfa și nici construcțiile nemaifiind recuperate ulterior.

„ISU Gorj a intervenit în 12 localități, desfășurând în decurs de aproximativ 6 ore, 30 misiuni de înlăturare a efectelor negative generate de fenomenele meteo periculoase din județul Gorj. Pompierii militari din cadrul subunităților noastre, cu sprijinul autorităților publice locale, au intervenit pentru: degajarea acoperișurilor căzute și avarierea mai multor autoturisme în municipiul Târgu Jiu, degajarea copacilor căzuți pe carosabil în: orașul Novaci, comunele Baia de Fier, Lelesti, Bumbesti Pitic, Scoarta, precum și degajarea stâlpilor și firelor de curent căzute in comunele Musetesti, Crasna și Baia de Fier”, au precizat reprezentanții ISU Gorj.

CITEȘTE ȘI: BILANŢUL pagubelor produse de CODUL ROŞU, în Vâlcea


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri