AcasăACTUALFOTO | 142 de pompieri, între care și de la ISU Dolj,...

FOTO | 142 de pompieri, între care și de la ISU Dolj, au plecat în Grecia pentru a interveni la incendiile de lângă Atena

spot_img

142 de pompieri români au plecat, vineri, în Grecia, cu opt autospeciale de stingere incendii de pădure, trei cisterne, un centru de comandă, două containere Multirisc și un autocar de intervenție, pentru a interveni pentru stingerea incendiilor. 

- Publicitate -

Aceștia vor interveni pentru stingerea incendiilor care afectează o zonă din proximitatea Atenei.

Pompierii care au plecat în Grecia provin de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență și de la 16 inspectorate pentru situații de urgență (București-Ilfov, Alba, Argeș, Bihor, Cluj, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Sălaj, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Suceava, Vâlcea și Timiș).


De la ISU Dolj sunt 5 persoane, respectiv un ofițer și patru subofițeri.

Urmare a activării Mecanismului European de Protecție Civilă, Guvernul României a decis acordarea unui ajutor umanitar extern de urgență, pentru autoritățile elene.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri