AcasăACTUALFostul președinte Ford România a semnat petiția prin care cetățenii cer stoparea...

Fostul președinte Ford România a semnat petiția prin care cetățenii cer stoparea poluării produse de Termocentrala Craiova II

spot_img

Fostul președinte al Ford România și director al fabricii din Craiova, Ian Pearson, a semnat petiția prin care reprezentanții Asociației Craiova Noastră cer stoparea poluării produse de Termocentrala Craiova II și construcția unei noi centrale termice nepoluante. 

- Publicitate -

„Bucuros să susțin lupta pentru o Craiovă mai prietenoasă cu mediul”, a scris, pe Facebook, fostul președinte al Ford România și director general al fabricii Ford Craiova.

Asociația „Craiova Noastră” derulează campania cu privire la respectarea normelor de mediu în funcționarea termocentralei Craiova II.


„Cu doar o zi înainte de a depune petiția cu privire la poluarea pe care o face Termocentrala Craiova II, un craiovean prin adopție s-a alăturat campaniei noastre. Este vorba despre Ian Pearson, fostul președinte al Ford Romania, căruia îi mulțumim și pe această cale”, anunță reprezentanții Asociației.

Petiția va fi trimisă către mai multe instituții care au responsabilități cu privire la problema semnalată.

„Folosesc acest prilej și vă reamintesc că, doar în 2018, termocentrala a trimis în atmosfera orașului peste 1.500 de tone de oxizi de azot și cca. 90 de tone de particule PM10. Înainte de sfârșitul acestei luni, petiția însoțită de semnăturile craiovenilor va fi depusă către mai multe instituții cu responsabilități și atribuții față de această situație (Ministerul Energiei, Ministerul Sănătății, Ministerul Mediului, etc.)”, mai spun reprezentanții Asociației „Craiova Noastră”.


CITEȘTE ȘI: A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru Centura de Sud a Craiovei

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri