Connect with us

ACTUAL

Fosta Şcoală de poliţie Slatina face angajări din sursă externă. Se caută un ofiţer, dar şi câte un electrician, ospătar şi îngrijitor

Publicat

în

Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu” Slatina organizează concurs cu recrutare din sursă externă pentru ocuparea a unui post vacant de ofițer de poliție/formator. Totodată, fosta Şcoală de poliţie angajează muncitori calificaţi şi necalificaţi.

Potrivit unui comunicat remis de Centru, agenții de poliţie pot participa la concursul de ocupare a postului vacant de ofițer de poliție/formator, dacă au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi dacă îndeplinesc condiţiile legale menționate în anunțul de concurs.

Înscrierile se fac până la data de 5 octombrie 2021, ora 14.00, pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, transmise exclusiv în format electronic, la adresa scoalapolslatina@ot.politiaromana.ro. Cererile de înscriere transmise după 5 octombrie 2021, ora 14.00, nu vor fi luate în considerare.


CITEŞTE ŞI: ISU angajează din sursă externă, prin încadrare directă. Ce posturi sunt disponibile

De asemenea, la nivelul Centrului sunt organizate concursuri în vederea ocupării a trei posturi vacante de execuție de personal contractual.

În cazul acestor posturi, înscrierea candidaților se va face doar personal, la sediul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu ” Slatina,  situat în municipiul Slatina,  strada Cazărmii, nr. 40, la Compartimentul Management Resurse Umane, până la data de 08 octombrie 2021, inclusiv,  în intervalul orar 9.00-15.00, în zilele lucrătoare.


Este vorba despre următoarele posturi vacante de execuţie:

Muncitor calificat IV-I, specializarea electrician –  1 post

Condiţii specifice:

să fie absolvenţi de studii generale/medii;

să fie absolvenți de cursuri/programe de calificare/perfecţionare/specializare: electrician, specializare certificată prin diploma/atestat/certificat absolvire sau alt document emis de o instituție acreditată;

să deţină autorizaţie de electrician, emisă de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei;

vechime în muncă: -1 an;

vechime în specialitate: – 1 an.

Muncitor calificat IV-I, specializarea ospătar –  1 post

să fie absolvenţi de studii generale/medii;

să fie absolvenți de cursuri/programe de calificare/perfecţionare/specializare: ospătar, specializare certificată prin diploma/atestat/certificat absolvire sau alt document emis de o instituție acreditată;

Alte cunoştinţe şi abilităţi: producţie şi procesare, producţie de alimente, servicii clienţi şi personal, deprinderi tehnice, deprinderi de gestionarea resurselor;

vechime în muncă: -1 an;

vechime în specialitate: – 1 an.

sa obţină autorizaţie de lucru pentru documente clasificate conform cerinţelor postului,, secret de serviciu”.

Îngrijitor – muncitor necalificat – 1 post

Condiţii specifice:

– să fie absolvenţi de studii generale/medii;

– alte cunoştinţe şi abilităţi: – de utilizare a materialelor şi echipamentelor de curăţenie, de folosire a soluţiilor dezinfectante

– vechime în muncă: -1 an;

– vechime în specialitate: -1 an;

– să obţină autorizaţie de lucru pentru documente clasificate conform cerinţelor postului,, secret de serviciu”.

Concursurile vor avea loc la sediul unităţii organizatoare şi se va desfăşura în 2 etape succesive, desfăşurate în ordinea menţionată mai jos, astfel:

postul de muncitor calificat IV-I, specializarea ospătar

Probă practică – 11.2021, ora 10.00;

Interviu – 11.2021, ora 10.00.

postul de muncitor calificat IV-I, specializarea electrician

Probă practică – 11.2021, ora 10.00;

Interviu – 11.2021, ora 10.00.

postul de îngrijitor

Probă practică – 11.2021, ora 10.00;

Interviu -26.11.2021, ora 10.00.

Dosarele de înscriere se depun pană la data de 08.10.2021 ( ora 15,00) la sediul unităţii organizatoare.

Documentele aferente concursului, respectiv condiţiile generale, calendarul de desfăşurare a concursului, bibliografia şi, după caz, tematica se afişează la sediul si pe Site-ul C.F.P.P,, Nicolae Golescu” Slatina si  pe portalul posturi.gov.ro.

Relaţii suplimentare: IONIŢĂ BOGDAN, telefon 0249/421793, int. 28011/28101, în zilele lucrătoare, între orele 09,00-15,00.

CITEŞTE ŞI: FOTO. Preşedintele CJ Olt şi primarul Slatinei şi-au făcut cumpărăturile la Piaţa Producătorilor Agricoli

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Documentele de care au nevoie persoanele nevaccinate pentru a putea circula. DESCARCĂ formularele

Publicat

în

Noile restricții pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 intră în vigoare la miezul nopții de duminică spre luni. Astfel, atât persoanele nevaccinate, cât și cele care nu au trecut prin boală, nu vor mai putea circula, în intervalul 21.00-05.00, decât în baza unei declarații pe proprie răspundere sau a unei adeverințe din partea angajatorului.

Potrivit hotărâreii de Guvern care prevede restricţiile ce se vor aplica începând de luni, sunt anunmite situații în care se poate folosi declarația pe propria răspundere, scrie Realitatea Plus.

Aceste situații sunt următoarele:


-în interes profesional;
– pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță (inclusiv vaccinare);
– pentru achiziționarea de medicamente;
-pentru îngrijirea/însoțirea copilului și/sau asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități;
– deces al unui membru al familiei.

Formular DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE.

Formular ADEVERINȚĂ ANGAJATOR.


CITEȘTE ȘI: România cere sprijin, însemnând medicamente, echipamente și personal, pentru pacienții cu COVID

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

GORJ: Accident la Bumbești Pițic. O femeie a ajuns la spital

Publicat

în

O femeie a ajuns la spital, duminică dimineață, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Bumbești Pițic din județul Gorj.

Potrivit ISU Gorj, o mașină s-a răsturnat în afara șoselei și, în urma evenimentului, o femeie a fost rănită, fiind nevoie să fie dusă la spital.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, în localitatea Bumbești Pițic, în care a fost implicat un autovehicul care a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat. La fața locului au fost direcționate două echipaje pentru descarcerare din cadrul ISU Gorj și două echipaje din cadrul SAJ Gorj. În urma impactului, o persoană de sex feminin a rămas prinsă în autovehicul și a fost scoasă de către martorii evenimentului. Victima a fost preluată de către un echipaj SAJ și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Târgu Jiu”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.


CITEȘTE ȘI: VIDEO: Peste 3 tone de tutun neprelucrat, ascunse într-un camion, descoperite la frontieră

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

România cere sprijin, însemnând medicamente, echipamente și personal, pentru pacienții cu COVID

Publicat

în

România are nevoie de medicamente, echipamente, echipaje și echipe medicale necesare în tratarea pacienților cu forme severe și critice de COVID-19, iar CNSU a aprobat, în acest sens, solicitarea de asistență internațională prin Mecanismul European de Protecție Civilă. 

CNSU  a aprobat sâmbătă această hotărâre. Astfel, autoritățile din România solicită asistență internațională prin Mecanismului European de Protecție Civilă și Centrul Euro-Atlantic de Coordonare a Răspunsului la Dezastre (EADRCC – Euro-Atlantic Disaster Response Coordination Centre).

De asemenea, potrivit deciziei CNSU, Departamentul pentru Situații de Urgență prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență preia medicamentele și echipamentele medicale și le predă către C.N. Unifarm S.A, care asigură depozitarea și distribuirea acestora către spitalele care acordă asistență medicală pacienților cu COVID-19, în funcție de nevoile identificate.


Coordonarea echipajelor și echipelor medicale, precum și stabilirea locațiilor în care desfășoară activitatea, se realizează prin intermediul Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției, mai arată decizia CNSU.

Totodată, Ministerul Sănătății, Colegiul Medicilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România sunt abilitate să emită în regim de urgență documentele necesare pentru exercitarea temporară a profesiei de asistent medical și medic pe teritoriul României pentru membrii echipelor care sosesc în România.

CITEȘTE ȘI: Pacienții transferați în străinătate se vor întoarce în țară pe cheltuiala statului. Anunț oficial


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.