AcasăACTUALFluctuaţii de presiune la alimentarea cu apă în Slatina. S-a rupt conducta...

Fluctuaţii de presiune la alimentarea cu apă în Slatina. S-a rupt conducta de aducţiune de la Podul Olt

spot_img

Conducta de aducțiune care preia apa din forajele de pe malul drept al râului Olt, amplasată pe podul rutier care traversează Oltul, a fost avariată grav, după ce suporții de sprijin ai acesteia au cedat și o parte din ea s-a desprins, potrivit Companiei de Apă Olt (CAO).

- Publicitate -

CAO anunţă că începe lucrările provizorii pentru înlocuirea conductei de aducțiune, iar pe parcursul acestei intervenții, pot să apară fluctuații de presiune și modificări ale turbidității apei, în tot municipiul Slatina.

„Menționăm că această conductă de aducțiune este prevăzută pentru reabilitare în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă “Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”  . Lucrările nu au putut începe, încă, deoarece investiția presupune închiderea circulației rutiere pe Podul Olt, una dintre cele mai circulate artere din România, singura cale de acces de la Craiova la Pitești”, transmite CAO.


De aceea, Compania de Apă Olt poate începe aceste lucrări urgente numai după darea în folosință a tronsonului II al Drumului Expres Craiova- Pitești care va prelua tot traficul rutier de pe ruta Craiova-Pitești.

CITEŞTE ŞI: Strada folosită drept rută ocolitoare pentru traficul greu din Slatina, închisă. Rute ocolitoare

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri