Connect with us

ACTUAL

Florentin Rădulescu, cu siguranță omul potrivit pentru comuna Ghindeni

Publicat

în

Mai sunt doar câteva zile până la alegerile locale din acest an. PSD Dolj propune locuitorii comunei Ghindeni candidatul cel mai potrivit, același om care în ultimii patru ani a depus toate eforturile pentru dezvoltarea comunei, Florentin Rădulescu. Cu siguranță este omul cel mai potrivit pentru Ghindeni!

În mandatul 2016-2020, primarul Florentin Rădulescu a investit mult în comună, a dovedit seriozitate, transparență, dorință de a moderniza localitatea. Cu fonduri de la bugetul local, dar și fonduri guvernamentale, nivelul de trai al locuitorilor a crescut. Planurile de investiţii sunt multe, iar administraţia speră să obţină fondurile necesare pentru a concretiza cât mai multe dintre ele.

”Drumurile comunale au fost pietruite, iar primăria a achiziționat un buldoexcavator modern. Prin PNDL sau alte programe guvernamentale investiții majore au fost implementate. S-au modernizat străzile din comună, valoarea proiectului fiind de 6.900.000 lei, s-a modernizat iluminatul public, o investiție de 560.000 de lei, am reușit extinderea reţelei de apă în Ghindeni. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele majore”, a spus Florentin Rădulescu.


Pentru mandatul următor, candidatul PSD la funcția de primar în comuna Ghindeni nu are simple promisiuni, ci proiecte concrete, deja depuse pentru finanțare, proiecte ce vor continua și altele pentru care încearcă să obțină finanțare. Are sprijinul Consiliului Județean, al viitorului președinte al acestei instituții, Cosmin Vasile.

Un proiect ambițios atât de așteptat de oameni este reţeaua de gaze naturale şi cea de canalizare. Primăria a realizat deja studiul de fezabilitate pentru gaze. Investiţia ar urmă să se realizeze cu fonduri europene. Seintenționează forarea unui puț,pe lângă cele trei existente și cumpărarea a două bazine necesare îmbunătățirii sistemului de alimentare cu apă.

”Un alt proiect important este betonarea a încă nouă kilometri de străzi, dar și casetarea și betonarea tuturor șanțurilor din localitate.Modernizarea drumurilor de acces agricol în comuna Ghindeni are de asemenea studiul de fezabilitate gata. La CNI avem deja depuse proiectele pentru construirea și dotarea căminului cultural din comună, o construcţie nouă ce va fi construită de la zero, cu etaj, cu dotări și echipamente moderne; dar și construirea și dotarea unei baze sportive. Îmi doresc foarte mult să investesc în tineri, în sănătatea lor, în cultură. Un alt proiect major, cu o valoare de peste 17.000.000 de lei, pe care dorim să îl implementăm prin PNDL 3 este modernizarea drumurilor de interes local în comună. Tot în sprijinul cetățenilor, îmi doresc foarte mult să realizăm cadastrarea sistematică. În prezent refacem Planul Urbanistic General (PUG)”,a completat Rădulescu.


Știe că va dezvolta comuna, aceasta este misiunea lui. Promite că nu va dezamăgi locuitorii, oamenii pe care îi cunoaște foarte bine. Florentin Rădulescu este candidatul PSD la primăria Ghindeni!

Situată la aproximativ 17 kilometri de Craiova, comuna Ghindeni, cu acces din DN 55 Craiova-Bechet cât și din DN 6 Craiova-Caracal, este o localitate extrem de frumoasă, cu un potențial natural deosebit, înconjurată de păduri și în apropiere de lacul Lala. Această zestre naturală îi conferă un veritabil aer turistic. Satul are o istorie aparte, apare menționat într-un hrisov din 7 noiembrie 1587. La Ghindeni au fost descoperiți doi folles, monede emise în perioada lui Justinus I, la Constantinopol, între anii 518-522. În anul 1912 în sat existau o bancă populară “Unirea Principatelor”, obște de arendare, moară pe benzină, conac de moșie, o cârciumă. Astăzi, localitatea oferă oportunități de investiții în industria ușoară sau agro-turism.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, executat de SC JFK MEDIA&MORE SRL, cod AEP 21200019. 

 

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Râmnicu Vâlcea: Femeie infectată cu COVID-19, aflată în izolare la domiciliu, găsită decedată

Publicat

în

O femeie în vârstă de 68 de ani, din Râmnicu Vâlcea, în izolare la domiciliu după ce fusese confirmată cu SARS-CoV2, a fost găsită decedată în locuinţa sa.

Potrivit IPJ, autorităţile au fost sesizate de un bărbat care a relatat că femeie nu răspunde la telefon de trei zile.


„Polițiștii din Râmnicu Vâlcea s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că, femeia era decedată și nu prezenta urme vizibile de violență. De asemenea, persoana în cauză a fost depistată pozitiv cu  SARS-CoV 2, în data de 31 august 2021,  aceasta fiind în izolare la domiciliu”, transmite IPJ Vâlcea.

O anchetă a fost deschisă de poliţişti.

„În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea,  pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, mai arată sursa citată.


CITEŞTE ŞI: Angajații din sectorul asistenței sociale vor trebui să prezinte dovada vaccinării sau test negativ. Anunțul premierului

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

VIDEO: Percheziții în mai multe județe, între care Dolj și Vâlcea, pentru destructurarea unei grupări specializate în fraude informatice și spălare de bani

Publicat

în

13 percheziții domiciliare au fost efectuate, joi, în județele Sibiu, Vâlcea, Hunedoara, Dolj, Ilfov, Călărași și în București, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de fraudă informatică și spălarea banilor.

Potrivit DIICOT, membrii grupării au modificat conturi legitime de pe portaluri de comerț online, prin alterarea unor date personale ale titularilor, vizând în principal conturile bancare asociate, determinând astfel persoanele vătămate să expedieze sumele de bani aferente bunurilor promise/oferite spre vânzare, în conturi bancare controlate de către membrii grupării infracționale.

De asemenea, aceștia au postat anunțuri fictive pe site-uri internaționale specializate în vânzarea de autoturisme sau închirieri imobile, și, ulterior, au deschis sau intermediat deschiderea de conturi bancare necesare pentru transferul banilor proveniți din infracțiuni, atât în România, cât și în Marea Britanie și Italia, folosindu-se de documente de identitate falsificate.


„Pe parcursul cercetărilor efectuate până la data de 11.11.2020, au fost identificate peste 2.000 de victime, în special din Germania, dar și din Finlanda, Olanda, Marea Britanie, Spania, Cehia, Norvegia, Polonia și Italia. Din analiza datelor rezultate în urma perchezițiilor informatice efectuate în cauză asupra sistemelor informatice ridicate cu prilejul acțiunii din data de 11.11.2020, a datelor obținute în urma ordinelor europene de anchetă întocmite de către procurorul de caz, precum și din investigațiile specifice efectuate în cauză de către polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Informatice, au fost identificați în cursul anului 2021, față de cei 12 membri identificați inițial, încă 14 noi membri ai grupării infracționale organizate”, informează DIICOT.

Pe parcursul cercetărilor efectuate în anul 2021, au fost identificate încă 3.000 de victime, în special din Germania, dar și din Finlanda, Olanda, Marea Britanie, Spania, Cehia, Norvegia, Polonia Italia și S.U.A., numărul total al acestora fiind de aproximativ 5.000 de persoane.

Prejudiciul estimat în cauză se ridică la aproximativ 2.000.000 de euro.


În urma perchezițiilor, au fost ridicate sumele de 44.928 lei, 870 euro, 70 lire sterline, 4 laptopuri, 5 stick-uri de memorie, 8 pliculețe care conțin o substanță pulverulentă de culoare albă, 10 telefoane mobile, un card de memorie, o tabletă, 13 cartele SIM, o unitate tip desktop și 4 carduri bancare.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu vor fi duse, în vederea audierii, șase persoane.

CITEȘTE ȘI: Şofer fără permis, urmărit de poliţie pe un drum comunal din Olt . A fost arestat preventiv pentru că nu avea permis de conducere

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Șofer de autobuz anchetat pentru că a lipit pe parbrizul mașinii afișe antivaccinare

Publicat

în

Un șofer de autobuz din Iași riscă să rămână fără loc de muncă după ce a lipit, pe parbrizul mașinii de serviciu, două afișe antivaccinare. A umblat așa cu autobuzul prin oraș câteva ore până când șefii lui au aflat, i-au cerut să dea jos cele două mesaje și au deschis o anchetă internă.

Ulterior bărbatul, în vârstă de 42 de ani și care lucrează de aproape 2 ani și jumătate ca șofer pe mijloacele de transport în comun din Iași, a pus fotografia cu autobuzul ca poză de profil pe rețelele sociale. De precizat că fotografia a fost distribuită, în nici 2 zile, de peste 700 de ori, potrivit Digi24.

„Sancțiunile diferă și pleacă de la avertisment, la desfacerea contractului de muncă. Politica noastră este de a respecta toate legile în vigoare și ceea ce a făcut conducătoul auto contravine politicilor noastre, cu atât mai mult cu cât în regulamentul de ordine interioară este prevăzut faptul că este interzis afișajul de către angajați în mijloacele de transport, dacă acestea nu sunt aprobate,” a declarat Andreea Barna, purtătorul de cuvânt al Companiei de Transport Public Iași.


CITEȘTE ȘI: YouTube blochează canalul Senatului din cauza unor declarații ale Dianei Șoșoacă. La a treia abatere contul se va putea închide complet

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.