AcasăACTUALFiliașiul alături de refugiații din Ucraina. Punct de colectare alimente, haine și...

Filiașiul alături de refugiații din Ucraina. Punct de colectare alimente, haine și medicamente, la Biserica Sfântul Nicolae

spot_img

Primăria și Consiliul Local al orașului Filiași împreună cu Biserica Sfântul Nicolae anunță că organizează, începând de duminică, strângere de ajutoare pentru refugiații din Ucraina.

- Publicitate -

Reprezentanții Primăriei Filiași au precizat că donatiile se pot face începand cu data de 27 februarie, ora 8.00, în incinta Bisericii Sfântul Nicolae din localitate.

„Cei care doresc sa se implice în acest act umanitar, pot ajuta cu: haine care să le fie utile, mai ales pentru copii, produse pentru nou-născuți: scutece, tetine, mâncare, biberoane, șervețele umede; alimente neperisabile: conserve, supe instant, zahăr, alimente nepersisabile; produse de igienă: șampon, săpun, gel de duș, pastă de dinți, periuțe de dinți; orice ar putea bucura un copil care a rămas fără jucării și fericire peste noapte, cărți de colorat, creioane; medicamente de uz larg”, este anunțul autorităților locale.


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri