AcasăACTUALFestival street food, în acest sfârșit de săptămână, la Slatina. Ce surprize...

Festival street food, în acest sfârșit de săptămână, la Slatina. Ce surprize au pregătit organizatorii

spot_img

Evenimentul „Street Food” va fi organizat, anul acesta, la Slatina, în perioada 20-22 august, anunță edilul municipiului, Emil Moț.

- Publicitate -

Potrivit primarului, pe lângă zona și demonstrațiile culinare, vor fi pregătite și acțiuni pentru micuții din oraș, inclusiv ateliere de creație.

„În cadrul prezentului eveniment desfășurat în natură, vă veți putea bucura de o zonă culinară și demonstrații culinare zilnice din partea unui Master Chef, de un winebar cât și de o zonă amenajată special pentru copii ce va conține inclusiv ateliere de creație. Pe lângă barurile stradale, diversitatea culinară va fi nelipsită, astfel veți putea regăsi vendori cu preparate din fructe de mare și pește, vendori cu preparate din porc, vită, pui, vendori cu preparate de tip fast-food (Burgeri) și inclusiv vendori cu preparate din dulciuri”, a precizat Moț.


De asemenea, activitățile outdoor vor fi și ele prezente, buna dispoziție fiind asigurată de un DJ. Totodată, se va amenaja și cinema în aer liber.

„Vom avea amplasată o scenă și vom asigura prezența unui DJ în intervalul orar 12:00-22:30 iar în același timp vom amenaja o zonă de tip cinema în aer liber unde se va difuza zilnic un film cu o durată de 1:30 – 2 ore, începând cu ora 20:00”, a mai spus primarul Slatinei.

Pe parcursul desfășurării acestui eveniment se va reloca punctul de vaccinare Drive Through în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei COVID-19, prin amplasarea acestuia în parcarea Mc Donald’s.


CITEȘTE ȘI: Cod PORTOCALIU de caniculă pentru două județe din Oltenia.Temperaturi de 41 de grade

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri