AcasăACTUALExplozii la uzina Tehnic Tohan din Brașov. O persoană a murit carbonizată,...

Explozii la uzina Tehnic Tohan din Brașov. O persoană a murit carbonizată, iar alte două au fost rănite

spot_img

O persoană este decedată și alte două persoane sunt rănite, după explozia de miercuri seară, de la Uzina Mecanică Tohan, din Zărnești, județul Brașov.

- Publicitate -

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătăin Vasîi, a declarat, la Aleph News, că focul a fost stins și nu mai există pericol, dar o persoană este decedată.

„Din păcate avem o victimă care a decedat, avem o persoană intoxicată, dar care, la prima evaluare, este în afara oricărui pericol și mai este o persoană care urmează să fie identificată. Au fost trei persoane în acel depozit”, a spus prefectul.


În momentul producerii exploziei, nu era activitate în depozitul de artificii, altfel bilanțul exploziei ar fin putut fi mult mai mare. Prefectul Vasîi a mai spus că locul unde s-a produs explozia era un depozit de artificii, iar personalul venise doar pentru a pregăti livrarea acelor artificii, care pentru joi dimineața.

Întrebat de ce exista un depozit de artificii lângă fabrica de armament, prefectul Mihai Cătălin Vasîi a spus că acest lucru va trebui analizat și investigat.

„Vom vedeas care este treaba, dacă au avut autorizație. Va fi o anchetă și este în dinamică”, a mai spus prefectul.


Incendiul nu a afectat fabrica de armament situată în apropierea halei unde s-a produs explozia.

Pompierii sunt încă la fața locului și asigură zona pentru a nu apărea focare.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri