AcasăACTUALElevă bătută de un grup de tineri, după ce a coborât dintr-un...

Elevă bătută de un grup de tineri, după ce a coborât dintr-un autobuz

O elevă din Dâmbovița a fost bătută cu bestialitate de un grup de tineri, după ce a coborât dintr-un autobuz, sub privirile călătorilor. Imaginile au ajuns la poliţie care s-a autosesizat şi a început cercetările.

Potrivit presei locale, cei care au iscat scandalul au fost un grup de tineri format din fete şi băieți într-un mijloc de transport care circula spre comuna Ocnița, judeţul Dâmbovița.

Așezați în spatele elevei, care stătea liniștită pe scaun cu căștile la urechi, aceştia au pornit o serie de glume la adresa ei, după care au început să arunce spre ea cu hârtii mototolite.


Enervată de situaţie, eleva a reacţionat şi a aruncat înapoi hârtiile spre ei, moment în care un tânăr i-a dat o palmă.

În momentul în care a ridicat şi ea mâna spre cel care a lovit-o restul grupului s-a isterizat. Eleva a fost prinsă într-o ploaie de pumni, palme şi picioare sub privirile călătorilor.

Scandalul a continuat şi după ce au coborât din mijlocul de transport, eleva fiind lovită în continuu de o fată din grup.


Incidentul a avut loc pe 14 decembrie, iar imaginile cu eleva bătută în mijlocul de transport au ajuns la poliţie care s-a autosesizat în acest caz.

Mai exact, “polițiștii din cadrul Poliţiei Moreni s-au autosesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violențe, faptă prevăzută de art 193 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului şi dispunerea măsurilor procedurale în cauză”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Dâmbovița, citat de presa locală.

CITEȘTE ȘI: DOLJ: Scandal într-un magazin din Teasc. Au fost a aplicate mai multe amenzi

 

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri