AcasăACTUALDupă trei zile de căutări, salvamontiștii au aflat că un un turist...

După trei zile de căutări, salvamontiștii au aflat că un un turist dat dispărut era acasă. „Noi nu mai putem spune nimic”

spot_img

Un turist rătăcit între Piatra Arsă și Sinaia a fost găsit, după trei zile de căutări disperate, acasă, informează Salavamont România. 

- Publicitate -

Daniel Zarioiu, în vârstă de 36 de ani, din Bucureşti, a fost căutat timp de trei zile după ce a anunțat că s-a rătăcit.

„După 3 zile de căutari, zi şi noapte, de la apelul de urgenţă lansat de cel cu probleme, după un efort deosebit a zeci de salvatori, după resurse umane, materiale şi financiare consumate, abia acum cel dispărut a binevoit să îşi pornească telefonul şi astfel să aflăm că el se află bine mersi la domiciliu.


Noi nu mai putem spune nimic, astfel de situaţii depăşesc capacitatea noastră de înţelegere”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Serviciului Naţional Salvamont.

Bărbatul era căutat de salvamontiști de la Salvamont Prahova, Sinaia, Bușteni, jandarmi şi pompieri.

CITEȘTE ȘI: Lista celor mai sigure orașe din lume. Pe ce loc se află Craiova 


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri