AcasăACTUALDrumul care face legătura între Slatina şi Caracal, închis. Care sunt rutele...

Drumul care face legătura între Slatina şi Caracal, închis. Care sunt rutele de ocolire

spot_img

Traficul rutier va fi închis total, începând de astăzi, pe drumul naţional DN 64, kilometrul 13 + 700 metri, în comuna Fălcoiu din județul Olt, pentru efectuarea de lucrări de consolidare a liniei de cale ferată, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Olt, traficul rutier va fi închis total în zona trecerii la nivel cu calea ferată, în perioada 27 aprilie, ora 20.00 – 28 aprilie, ora 4.00 și va fi deviat în funcție de categoria de autovehicule, fiind folosiți piloți la dirijare.

În această perioadă, se recomandă folosirea rutelor ocolitoare, după cum urmează:


Pentru categoria de autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5  tone: Drumul Național 64 – Drumul Comunal 84 ( strada Plopilor – comuna Fălcoiu) – Drumul Comunal 84A (strada Primăriei – comuna Fălcoiu)  – Drumul Comunal 85 (strada Principală – comuna Fălcoiu)  – Drumul Național 64 și retur.

Pentru categoria de autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5  tone: Drumul Național 64 – Drumul Județean 644 (strada Principală, comuna Șopârlița) – Drumul Comunal 10 (strada Ruscă, comuna Șopârlița spre comuna Dobrun), Drumul Județean 643 (strada Principală, comuna Dobrun) spre Drumul Național 64 și retur.

Totodată, circulația feroviară va fi închisă pe ruta Piatra Olt – Caracal, în același interval orar.


De asemenea, începând cu data de 28 aprilie 2022, ora 4.00, traficul rutier va fi reluat pe drumul naţional DN 64, iar circulația se va desfășura alternativ, pe un singur sens, până la finalizarea lucrărilor de consolidare, fiind instalată semnalizare rutieră temporară.

CITEŞTE ŞI: Lituaniancă stabilită în Olt, care şi-a ucis fetiţa în vârstă de două luni, condamnată la închisoare

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri