AcasăACTUALDrum de legătură cu Spitalul Regional Craiova, construit de CJ Dolj. Studiul...

Drum de legătură cu Spitalul Regional Craiova, construit de CJ Dolj. Studiul de fezabilitate a fost scos la licitație

spot_img

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a anunțat că demersurile pentru realizarea noului drum județean care va deservi viitorul spital regional sunt în plină desfășurare.

- Publicitate -

Procedura de atribuire prin licitație a contractului de elaborare a studiului de fezabilitate pentru acest obiectiv a fost inițiată, iar documentația a fost încărcată, miercuri, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

„Acest proiect presupune realizarea unei legături rutiere moderne, de aproximativ 3 kilometri lungime, între centura de nord a municipiului Craiova, Spitalul Regional Craiova și drumul expres. Drumul va fi construit pe teritoriul comunei Ghercești și pe teritoriul municipiului Craiova și va asigura calea de acces către unitatea medicală”, a precizat Cosmin Vasile.


Investiția va fi realizată din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj, aceasta fiind parte a angajamentului pe care instituția și l-a asumat, acela de a oferi tot sprijinul autorităților responsabile de construirea viitorului spital.

CITEȘTE ȘI: Marele proiect de colectare centralizată a deşeurilor din Olt începe din martie

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri