AcasăACTUALDoljul, singurul județ din țară care are o caravană dedicată ecologizării. Prima...

Doljul, singurul județ din țară care are o caravană dedicată ecologizării. Prima oprire Iridex a fost în comuna Leu

spot_img

Iridex Group Salubrizare a lansat caravana ecologizării, prima oprire din județul Dolj fiind în comuna Leu. Peste 150 de voluntari au ecologizat, sâmbătă, Valea Bisericii.

- Publicitate -

Angajați Iridex Group Salubrizare, reprezentanți ai Primăriei Leu, alături de primarul comunei Iulian Cristescu, care oferă un exemplu de bună practică în județ și în țară, au strâns peste 120 de saci de deșeuri abandonate.

Scopul caravanei este ecologizarea zonelor cu cele mai mari probleme din județul Dolj și Municipiul Craiova, dar și conștientizarea populației cu privire la importanța unui mediu înconjurător curat, pentru sănătatea publică.


„Caravana ecologizării este despre inițiativă, dorința de a arăta că se poate, despre puterea exemplului și grijă față de județul în care locuim. Pe lângă dorința de a face curățenie, voluntarii își doresc să accentueze simțul responsabilității, al răspunderii și al acțiunii imediate, când vine vorba de curățenia județului în care trăim.

Echipa SC Iridex Group Salubrizare își dorește să încurajeze comunitățile să acționeze în mod responsabil față de mediu, ori de câte ori întâlnesc situații în care deșeurile au fost depozitate în mod necorespunzător.

Totodată, caravana oferă un mediu oportun de informare și conștientizare cu privire la colectarea separată, în special în ceea ce privește comunicarea cu oamenii care locuiesc în mediul rural. Fiecare dintre noi are puterea și obligația de a influența procesul de ecologizare. Protejarea mediului înconjurător nu este numai datoria statului sau a voluntarilor. Fiecare dintre noi trebuie să avem un comportament responsabil și să protejăm mediul înconjurător, pentru sănătatea noastră”, spun reprezentanții Iridex.


Caravana ecologizării este un proiect derulat alături de Consiliul Județean Dolj, Primăria Municipiului Craiova și ADI EcoDolj.

CITEȘTE ȘI: Lege nouă în sistemul de pensii. Ce obligație au angajații caselor de pensii

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri