AcasăACTUALDOLJ: Viceprimarul Craiovei oferă sprijin refugiaților din Ucraina. Pune la dispoziție un...

DOLJ: Viceprimarul Craiovei oferă sprijin refugiaților din Ucraina. Pune la dispoziție un apartament cu trei camere

spot_img

Aurelia Filip, viceprimarul municipiului Craiova, oferă sprijin refugiaților din Ucraina, punând la dispoziție un apartament cu trei camere, situat în municipiu.

- Publicitate -

Filip a făcut acest anunț pe Facebook, după ce mai multe asociații din Craiova au demarat campanii de ajutor pentru refugiații din Ucraina.

Apartamentul pus la dispoziție de către viceprimarul Craiovei are trei camere, este situat în Craiova și, mai spune Aurelia Filip, cei care vor avea nevoie de acesta vor beneficia și de hrană.


Viceprimarul Craiovei a mai precizat că autoritățile locale au pregătit în acest sens aproximativ 700 de spații de cazare în cămine și hoteluri aparținând instuțiilor de stat.

CITEȘTE ȘI: Studenții craioveni au deschis puncte de colectare a produselor pentru refugiați, în cămine și la sediul CCS

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri