AcasăACTUALDOLJ: Scandal într-un magazin din Teasc. Au fost a aplicate mai multe...

DOLJ: Scandal într-un magazin din Teasc. Au fost a aplicate mai multe amenzi

Mai multe amenzi au fost aplicate, vineri seara, de către polițiștii doljeni, după ce în incinta unui magazin de pe raza comunei Teasc, un grup de persoane a provocat scandal.

Ajunși la fața locului, după un apel la 112, polițiștii nu au mai fost găsite persoanele care ar fi provocat scandal, stabilind faptul că reprezentanții magazinului, bănuind că acestea ar fi încercat să sustragă sau ar fi sustras bunuri din magazin, ar fi încuiat pentru o perioadă ușa de acces în unitate.

Totodată, din cercetări s-a stabilit că între reprezentanții magazinului și persoanele în cauză a izbucnit un conflict verbal, în timpul căruia un bărbat de 32 de ani, din Rojiște, ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență, unui bărbat de 40 de ani, din Craiova, reprezentant al magazinului.


Bărbatul de 32 de ani a fost sancționat de polițiști conform Legii 61/1991 pentru provocare de scandal în locuri sau localuri publice, cu amendă de 1000 de lei și conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție, cu amenda de 1000 de lei.

Totodată, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale,confom Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție, în valoare totală de 7000 de lei.

Polițiștii continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a întregii situații de fapt și a împrejurărilor producerii evenimentelor, urmând fi propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.


CITEȘTE ȘI: Formularul digital de intrare în ţară, obligatoriu începând de luni

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri