AcasăACTUALDOLJ: Doi candidați eliminați la simularea examenului de Bacalaureat

DOLJ: Doi candidați eliminați la simularea examenului de Bacalaureat

spot_img

Proba scrisă la Matematică din cadrul simulării județene a examenului de Evaluare Națională pentru elevii de clasa a VIII-a și proba obligatorie a profilului – proba Ec) (Matematică sau Istorie) din cadrul examenului de Bacalaureat Național pentru elevii din clasele terminale s-a desfășurat vineri, în județul Dolj, doi candidați fiind eliminați. 

- Publicitate -

Potrivit ISJ Dolj, la proba scrisă din cadrul simulării județene a examenului de Bacalaureat Național au fost eliminați doi candidați.

„În județul Dolj, în urma finalizării probei, s-au centralizat următoarele date: 76,81% – procentul de prezență al elevilor școlarizați la forma de învățământ Zi – proba Ec) – simularea examenului de Bacalaureat; 85,38% – procentul de prezență la simularea examenului de Evaluare Națională – Matematică. La proba scrisă din cadrul simulării județene a examenului de Bacalaureat Național au fost eliminați doi candidați”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Dolj, Nicoleta Lițoiu.


Comunicarea rezultatelor la simulări se face în data de 7 martie pentru Evaluarea Națională, respectiv 9 martie, pentru examenul de Bacalaureat.

Rezultatele obținute la simulările examenelor naționale nu se contestă.

„Rezultatele elevilor nu vor fi trecute în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevilor, notele obținute la simulările județene pot fi trecute în catalog. Rezultatele obţinute de elevi la simularea evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi la simularea probelor scrise ale examenului naţional de bacalaureat sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat aceste simulări, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare”, a mai spus Lițoiu.


CITEȘTE ȘI: GORJ: „Solidari cu Ucraina”, campanie derulată la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri