AcasăACTUALDirectorul RAADPFL Craiova a demisionat

Directorul RAADPFL Craiova a demisionat

Directorul general al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, Ninel Cercel, a demisionat din funcție, atribuțiile fiind preluate de către directorul tehnic al unității, Cristian Grigorie. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al RAADPFL Craiova, Ana Dănescu, Grigorie va fi director general interimar timp de patru luni.

„Domnul director și-a exprimat dorința de a demisiona cu data de 3 ianuarie, anul acesta. Consiliul de Administrație al RAADPFL a luat act și a aprobat demisia domnului Cercel. Acum, se va demara procedura pentru selecția unui nou director general. Și domnul Cercel a fost selectat, în luna aprilie 2020, pentru ocuparea funcției de director general, pentru 4 ani, așa cum au fost selectați toți directorii noștri, printr-o firmă. Interimatul va fi asigurat de către domnul Grigorie Cristian, director tehnic în cadrul RAADPFL. Dumnealui a preluat și atribuțiile directorului general”, a menționat Ana Dănescu, purtător de cuvânt al RAADPFL Craiova.


CITEȘTE ȘI: De ce este blocat proiectul de reabilitare a Podului Olt de la Slatina

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri