AcasăACTUALDin atelierul soților Dîlganu din Craiova, un ou de struț viu colorat...

Din atelierul soților Dîlganu din Craiova, un ou de struț viu colorat va porni către casa unui prieten drag. „A fost un proiect nou, o lucrare de suflet pentru suflet”

spot_img

În fiecare zi, dar mai ales înaintea sărbătorilor importante din an, în atelierul soților Dîlganu din Craiova, atelier născut din dragoste pentru lemn, se muncește continuu. Rodica și Viorel reușesc să ducă la bun sfârșit fiecare comandă, cu maximă responsabilitate, colorând, prin obiectele lor, case din întreaga țară și chiar de peste hotare.

- Publicitate -

Pentru acest Paște, familia Dîlganu a răspuns unei noi provocări, aceea de a realiza un ou de struț.

Suprafața generoasă, spune Rodica, i-a permis să facă un model deosebit.


„Este un proiect nou, deosebit. Am primit cu mare drag această oportunitate de a realiza un ou de struț. A fost o lucrare de suflet pentru suflet, clientul fiind o persoană dragă, un vechi prieten al soțului. Mă bucur că am realizat și un astfel de ou. Este o suprafață generoasă și poți realiza modele deosebite pe un ou de struț. Sper să mai avem astfel de proiecte”, povestește Rodica.

Pentru realizarea acestui proiect, la care s-a muncit aproximativ trei zile, au fost alese culorii vii, optându-se pentru model floral care „aduce farmec și adieri de primăvară”.

„Modelul floral a fost preferat pentru că aduce farmec și adieri de primăvară. În jur de trei zile se lucrează la un astfel de ou. Se vopsește în întregime, urmează pictura și, la final, lăcuirea”, mai spune Rodica Dîlganu.


Alături de oul de struț, din atelierul soților craioveni au pornit, în diverse zone din țară, boluri de dimensiuni diferite, tăvi, blidare, foarte solicitate fiind, în această perioadă și măsuțele din lemn.

„ Întreaga perioadă a fost una aglomerată și plină de lucrări deosebite care au ajuns în toată țara să coloreze mesele de sărbătoare. De la ouăle de lemn pictate, bolurile mici și mari, preferatele în această perioadă care vor fi suportul ideal pentru ouăle de Paște, dar și pentru turta dulce și alte bunătăți. Tăvile, blidarele și măsuțele sunt și ele printre cele mai cerute”, conchide Rodica Dîlganu.

CITEȘTE ȘI: 69% dintre companii oferă beneficii de Paște angajaților

 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri