AcasăACTUALDezinsecție terestră la Craiova, în următoarele două săptămâni

Dezinsecție terestră la Craiova, în următoarele două săptămâni

spot_img

Reprezentanții Salubrității Craiova anunță că, în perioada 16-30 august, vor desfășura o campanie de dezinsecție prin pulverizare terestră a insecticidelor pe domeniul public, intervenție ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare.

- Publicitate -

Echipele care acționează la nivelul Craiovei vor efectua, în noaptea de 16 spre 17 august, operațiunea de larvicidare pe suprafețele lacurilor din municipiul Craiova, urmând ca, în noaptea de 17 spre 18 august să procedeze la dezinsecția spațiilor verzi din Parcul Nicolae Romanescu și din zonele adiacente.

În noaptea următoare, va fi efectuată intervenția în Parcul Tineretului.


Dezinsecția pe spațiile verzi din cartierele Craiovei va fi demarată în noaptea de 19 spre 20 august, aceasta urmând să se desfășoare în funcție de condițiile meteorologice existente.

Produsul biocid folosit în cadrul acestei intervenții este  K-Othrine EC84, aflat în grupa a treia de toxicitate și avizat de Ministerul Sănătății.

Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 746,9 hectare.


CITEȘTE ȘI: CRAIOVA | Bazinul de înot de la Carol, deschis doar pentru inaugurare, cu lacătul pe ușă din cauza lipsei de personal. Ce spune primarul

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri