Connect with us

ACTUAL

Detectivii particulari pot localiza rapid persoanele dispărute

Publicat

în

Investigatorii profesioniști sunt indicați în mai multe domenii, pentru că dețin instrumentele necesare și strategii specifice astfel încât să obțină toate informațiile de care clienții au nevoie. Un domeniu mai puțin cunoscut, față de cel al verificării partenerului, în care serviciile unui detectiv particular sunt indicate este cel al localizării persoanelor.

Localizarea persoanelor se face rapid


O astfel de anchetă de localizare a unor persoane poate implica mai multe resurse și o strategie bine pusă la punct. În funcție de complexitatea și de nevoile cazului, uneori poate fi nevoie de suplimentarea numărului de detectivi și chiar de deplasări în mai multe zone ale țări și chiar în afară. O firmă de detectivi profesionistă ia toate măsurile necesare astfel încât rezultatele obținute să fie cele dorite de clienți.

În viață se poate întâmpla ca anumite legături să se piardă, mai ales din pricina distanței. În cazul în care o persoană își dorește să reia relația cu cineva care în trecut i-a fost apropiat sau chiar pe care nu l-a cunoscut, dar își dorește să devină acum parte din viața ei, poate contacta un detectiv particular. Prin intermediul specialiștilor, vor fi localizate persoanele în cauză și vor fi aflate informații despre ele. Totul se face confidențial, discret și rapid.

Clientul trebuie să furnizeze informații de bază


Cercetările detectivilor pornesc de la informațiile oferite de clienți, de aceea este necesară o comunicare deschisă și eficientă între cele două părți. Cu cât detaliile oferite sunt mai coerente și mai clare, cu atat le vor fi de folos investigatorilor, care vor alcătui în funcție de acestea planul de acțiune, după care se desfășoară operațiunea.

Investigația se realizează prin metode stabilite în funcție de caz, dar un lucru este cert: detectivul particular care se ocupă de caz va face tot posibilul pentru a-l ajuta pe clientul său să localizeze persoana dorită.

Ajutorul profesioniștilor poate fi solicitat și în depistarea și monitorizarea persoanelor dispărute de la domiciliu. Se întâmplă ca membri ai familiei să plece de acasă fără a lăsa indicii sau a oferi explicații, dar pentru un specialist asta nu înseamnă „caz închis”, ci din contră, provocarea de a rezolva misiunea va fi și mai mare.

Serviciile detectivilor nu se limitează numai la aceste categorii de persoane, ci se pot extinde chiar și în cazul debitorilor care se sustrag de la plata datoriilor. Aceștia vor fi identificați, localizați și supravegheați. Mai pot fi depistate persoanele dispărute în următoarele cazuri: părinții biologici, în cazul copiilor orfani sau adoptați, răpiri de cult religios, dar și în situația stabilirii masei succesorale, în moșteniri sau testamente.

Conform legii 329/2003, privind exercitarea profesiei de detectiv particular, acesta este obligat să păstreze secretul profesional, chiar și după încetarea calității de detectiv particular, cu privire la actele, faptele, datele și împrejurările despre care a luat cunoștință în timpul desfășurării activității. În plus, investigatorul va trebui să-și desfășoare activitatea în mod discret, fără a-și face simțită prezența în anchetă.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Craiova: Jumbo, amendat de polițiști. Nu se efectua triaj epidemiologic la intrare în magazin

Publicat

în

Reprezentanții magazinului Jumbo din Craiova au fost amendați de către polițiști, marți, pentru că nu se efectua triaj epidemilogic, conform legii, la intrare în centrul comercial. 

În cadrul acţiunii desfăsurată astăzi, în Craiova, poliţiştii au informat cetăţenii şi operatorii economici cu privire la noile modificări legislative şi totodată au verificat modul în care sunt respectate prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.

Poliţiştii au acţionat în centre comerciale, magazine nealimentare, restaurante, săli de jocuri, mijloace de transport în comun, fiind vizate atât persoanele fizice cât şi juridice.


Astfel, au fost verificate 18 locuri şi medii de interes şi 18 localuri de alimentaţie publică, aplicând amenzi acolo unde a fost cazul.

Unul dintre marile magazine amendate este și Jumbo. Aici, nu se efectua triaj epidemiologic.

„În cadrul acţiunii desfăşurate, cu ocazia controlului efectuat la un centru comercial de pe strada Calea Severinului, din Craiova, poliţiştii au contatat că, la intrarea în încinta centrului, nu se efectua triajul epidemiologic pentru personalul propriu şi pentru vizitatori în condițiile stabilite de lege.


Astfel, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională administratorului societăţii pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, fiind totodată instruit, pe bază de proces-verbal, cu privire la noile reglementări legislative pentru prevenirea efectelor pandemiei de Covid 19″, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

CITEȘTE ȘI: Traficant de droguri, săltat în trafic de poliţiştii din Mehedinţi. Cannabis şi ecstasy, găsite la locuinţa sa

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Traficant de droguri, săltat în trafic de poliţiştii din Mehedinţi. Cannabis şi ecstasy, găsite la locuinţa sa

Publicat

în

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce poliţiştii au găsit asupra sa şi în maşina pe care o conducea o cantitate de droguri şi instrumente pentru prepararea cannabisului.

Potrivit IPJ Mehedinţi, în urma controlului efectuat asupra vehiculului și tânărului, au fost găsite 100 de grame de cannabis, un grinder, un cântar electronic de precizie și suma de 106.000 de lei.

Bărbatul a fost arestat preventiv


„În baza probatoriului administrat, la data de 24 octombrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. –B.T. Mehedinți au dispus reținerea, pentru 24 de ore a bărbatului de 35 de ani.

În aceeași zi, Tribunalul Mehedinți a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile a bărbatului”, transmite IPJ.

Ulterior, luni, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la un imobil, situat în București, unde locuia, fără forme legale, bărbatul de 35 de ani.


În urma acțiunilor, au fost identificate și ridicate aproximativ 3 kilograme de cannabis, 13 comprimate ecstasy, 3 telefoane mobile, un laptop , mai multe recipiente și înscrisuri.

„În cauză, sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc”, conchid poliţiştii.

CITEŞTE ŞI: Au vrut să fie traficanţi, dar i-au vândut droguri unui poliţist sub acoperire. Ce pedepse au primit patru tineri din Slatina

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

GORJ: 130 de persoane s-au vaccinat la centrul redeschis marți la spitalul din Târgu Jiu

Publicat

în

130 de persoane s-au vaccinat la Centrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, redeschis marți, potrivit situației întocmite de către reprezentanții instituției la ora 16.00. 

Acest centru destinat atât populației, cât și angajaților principalei unități medicale din județ, funcționează la Dispensarul TBC (clădirea de la Pasarelă).

Cei mai mulți dintre cei care s-au vaccinat marți au ales serul de la Pfizer.


„Astăzi, până la ora 16:00, se vaccinaseră 130 de persoane, dintre care 10 sunt angajați ai unității medicale. Marea majoritate a celor care au venit să se imunizeze au ales vaccinul Pfizer, cei mai mulți dintre ei fiind la cea de-a treia doză. La acest centru de vaccinare gorjenii se pot vaccina și cu serul Johnson&Johnson, în doză unică. 40 de persoane s-au vaccinat cu acest ser până la ora 16:00”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu.

Persoanele care doresc să se imunizeze se pot prezenta de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 la SJU, clădirea de pe strada A.I. Cuza din municipiul Târgu-Jiu.

Activitatea centrului este coordonată de medicul Mădălin Constantin Dinu, directorul medical al SJU Târgu-Jiu și de medicul epidemiolog Dumitru Vlăduț.


CITEȘTE ȘI: VIDEO | Controale la mall-ul din Craiova. Polițiștii și jandarmii au verificat certificatele verzi

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.