AcasăACTUALDespre prietenie și voluntariat la Grădinița „Floare Albastră” din Craiova

Despre prietenie și voluntariat la Grădinița „Floare Albastră” din Craiova

spot_img

Preșcolarii și cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit „Floare Albastră” Craiova au desfășurat, săptămâna aceasta, două activități de voluntariat ecologic, în cadrul proiectului „4/4PentruPrieteni”, implementat de Ambasada Statelor Unite în România alături de American Councils for International Education.

- Publicitate -

Reprezentanții unității de învățământ din Craiova spun că acest proiect își propune să celebreze la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei.

Prima activitate desfășurată, în data de 5 aprilie, a presupus donarea a cinci table de scris outdoor pentru amenajarea unui spațiu dedicat copiilor în curtea grădiniței.


Pentru activitatea de pe data de 06 aprilie, au fost donate flori, care au fost plantate ulterior de preșcolarii și adulții voluntari.

„Misiunea a fost îndeplinită cu succes, ceea ce ne bucură atât pe noi, dar mai ales pe copiii noștri”, spun reprezentanții Grădiniței „Floare Albastră” din Craiova.

Întregul persponal al unității de învățământ este implicat în derularea acestor activități, coordonator fiind directorul grădiniței, Mădălina Pătrașcu, și educatoarele Cristina Băloi și Mihaela Ungureanu.


CITEȘTE ȘI: Se înlocuiesc paturile și noptierele de la Spitalul Județean Craiova, vechi de peste 40 de ani  

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri