AcasăACTUALDefecţiune la metrou. Călători evacuaţi prin tunel

Defecţiune la metrou. Călători evacuaţi prin tunel

spot_img
- Publicitate -

O defecţiune s-a produs marţi la un tren de metrou, între staţiile Griviţa şi Basarab, călătorii fiind evacuaţi prin tunel.

Metrorex informează publicul că pe Magistrala 4, între staţiile de metrou Grivita şi Basarab, s-a produs o defecţiune la trenul de metrou. Călătorii aflaţi în tren au fost anunţaţi cu privire la deranjament, fiind debarcaţi prin tunel, cu ajutorul personalului Metrorex, în condiţii de siguranţă şi îndrumaţi pentru continuarea călătoriei, afirmă compania.


Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară pe celălalt fir de mers în sistem pendulă.

Între timp, echipele Metrorex fac demersurile necesare pentru retragerea trenului defect din  circulaţie şi reluarea acesteia în condiţii normale pe ambele fire, potrivit news.ro.

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 4 aprilie | Invitat – Cosmin Floreanu, subprefect de Olt


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri