AcasăACTUALDe la 1 septembrie încep lucrările pe lotul 5 al Autostrăzii Piteşti-Sibiu....

De la 1 septembrie încep lucrările pe lotul 5 al Autostrăzii Piteşti-Sibiu. Drulă: Constructorul este deja mobilizat în teren pentru a porni munca

spot_img

A fost emis ordinul de începere iar lucrările la lotul 5 al Autostrăzii Piteşti-Sibiu vor demara pe 1 septembrie, potrivit ministrului Cătălin Drulă.

- Publicitate -

Ministrul arată că firma constructoare a mobilizat deja muncitorii pentru a porni munca pe cei 30 de kilometri dintre Piteşti şi Curtea de Argeş.

„Tocmai a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul Pitești-Curtea de Arges al autostrăzii A1. Proiectarea a fost încheiată, intrăm în faza de execuție.Constructorul este deja mobilizat în teren pentru a porni munca pe cei 30 de km ai șantierului”, a declarat Drulă.


Este o investiție complexă, cu o valoare de 1,7 miliarde de lei, ce va cuprinde: 13 poduri, trei pasaje, un viaduct, trei noduri rutiere, două spaţii de servicii, două parcări de scurtă durată, două centre de coordonare şi întreţinere.

CITEŞTE ŞI: Kaufland investeşte 12 milioane de euro pentru un supermarket şi o galerie comercială, la Caracal

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri