AcasăACTUALDe când se vor acorda bonurile de masă persoanelor care se vaccinează...

De când se vor acorda bonurile de masă persoanelor care se vaccinează anti Covid

spot_img

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a anunțat joi că doar cei care se vaccinează cu schemă completă vor primi tichetele de masă în valoare de 100 de lei.

- Publicitate -

Bonurile de masă pentru cei care se vaccinează ar putea fi eliberate din luna septembrie, a declarat Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, la Europa FM.

„Bonurile se vor acorda probabil începând cu luna septembrie, nu ştiu exact data, dar sunt nişte tehnicalităţi care trebuiesc îndeplinite, cadrul legal asigurat de resursele bugetare, apoi tipărirea şi distribuirea bonurilor de masă. Eu cred că până în septembrie vom reuşi să le îndeplinim. Probabil le vom distribui prin direcţiile de Sănătate Publică şi apoi le vom distribui, împreună cu vaccinurile, în cenrtele de vaccinare, sau depinde de situaţie, cum este şi cazul medicilor de familie”, a menționat Mihăilă.


CITEȘTE ȘI: Trecerea frontierelor la nivelul statelor UE, acceptată doar cu certificate digitale

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri