Connect with us

ACTUAL

Cum să alegi experți în topografie și cadastru Cluj?

Publicat

în

Serviciile de topografie și cadastrare sunt esențiale și reprezentative pentru gestionarea proprietăților imobiliare. Ele creează o bază solidă pentru realizarea oricărui viitor proiect de construcție și conferă transparența optimă în fața legii.

Numărul firmele din județul Cluj care se ocupă cu astfel de servicii crește exponențial, iar alegerea este destul de dificilă. Pentru a beneficia de servicii profesionale și exacte, trebuie să te bazezi pe o firmă renumită în domeniu. Topo Cad Vision este un birou ce realizează măsurători de Topografie și Cadastru Cluj, cu orientarea spre rezultate concrete. Este o firmă definită de dorința de a atinge perfecțiunea și de oferi servicii de înaltă calitate. Este locul ideal care deține o listă vastă de servicii care îți pot aduce avantaje nenumărate. Printre beneficiile firmei de care te poți bucura, se numără următoarele:

  • Alături de biroul de cadastrare ai posibilitatea să realizezi orice tip de documentație, indiferent de proprietatea pe deții. Extrase CF, certificate de urbanism, adeverințe de urbanism și planurile topografice se numără printre diversitatea serviciilor disponibile oferite. Astfel, poți realiza orice tip de documentație tehnică care îți este necesară pentru a facilita transparența legală a proprietăților tale.
  • Ai la dispoziție servicii diverse din care poți alege ce este necesar pentru proprietatea ta imobiliară. Poți beneficia de: relevee ale construcțiilor, rapoarte de expertiză, modelare 3D, trasări, studii topografice, consultanță tehnică și ortoplanuri de precizie. De asemenea, mai poți beneficia de calcule de volume și sistematizări verticale. Astfel, în funcție de dorințele tale, echipa din teren va redacta actele de care ai nevoie pentru bunurile deținute.
  • Echipa de măsurători este alcătuită din personal cu experiență, alături de care vei avea parte de rezultate dincolo de așteptări. Personalul certificat va face tot posibilul ca dorințele tale să fie îndeplinite, cu o atenție sporită la detalii. De asemenea, există un departament special care oferă asistență tehnică pe șantier. În cazul în care se vor ivi situații neprevăzute, ele vor fi soluționate în cel mai scurt timp.
  • Un beneficiu important este deținerea de aparaturi moderne cu ajutorul cărora rezultatele vor ținti spre a atinge perfecțiunea. Deoarece orice mic detaliu contează, în vederea unor măsurători exacte, sunt folosite echipamente de ultimă generație. Astfel, utilizarea dronelor specializate ajută la executarea ortofotoplanurilor de precizie pentru rezultate definite de precizie și exactitate.
  • Alături de o firmă de topograf online vei beneficia de profesionalism, promptitudine și comunicare deschisă. Vei avea parte de servicii calitative. Ele vor fi efectuate la cel mai înalt standard de performanță în colaborare cu o echipă cu experiență. Toate cerințele tale vor fi îndeplinite în cel mai scurt timp, pentru că serviciile prestate sunt axate pe mulțumirea clientului.

Așadar, pentru orice tip de documentație sau lucrare tehnică ce vizează proprietățile deținute, apelează la o echipă de profesioniști. Cu siguranță rezultatele vor fi cele dorite, iar tu îți vei rezolva problemele la timp. Într-o asemenea situație nu va trebui să mai aștepți timp îndelungat pentru obținerea de avize.


Topo Cad Vision este opțiunea ideală pentru realizarea documentației tehnice pentru proprietățile tale!

 

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

DOLJ: Tânăr din Sadova, cercetat pentru furtul unei mașini. A rămas fără motorină și a sustras combustibil dintr-un tractor

Publicat

în

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Sadova, care locuieşte fără forme legale în comuna Cârcea, este cercetat penal, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi furt calificat.

În cursul nopţii 4 spre 5 decembrie, poliţiştii s-au deplasat pe strada Luceafărului din comuna Cârcea, ca urmare a unei sesizări, referitoare la prezenţa unei persoane dubioase, însă la faţa locului nu a fost nimeni găsit.

Poliţiştii au continuat verificările, pentru stabilirea situaţiei de fapt, astfel că, în după-amiaza zilei de ieri, aceștia au observat în extravilanul comunei Cârcea o autoutilitară oprită.


„În autoutilitară, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Sadova, care a declarat că a condus autovehiculul de pe strada Luceafărului din comuna Cârcea, până în extravilanul localităţii, unde a rămas fără carburant. În urma verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, tot în cursul nopţii de 4 spre 5 decembrie, tânărul s-ar fi deplasat în comuna  Cârcea, pe strada Luceafărului din localitate, unde, dintr-un tractor, ar fi sustras combustibil, iar ulterior s-ar fi întors pe câmp pentru a alimenta vehiculul.

„Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și furt calificat, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, a mai precizat reprezentanta IPJ Dolj.


CITEȘTE ȘI: Bărbat din Slatina, reținut pentru furturi comise în Târgu Jiu

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Elevi din Olt confirmaţi cu coronavirus, în urma testului rapid

Publicat

în

Trei elevi de la şcoala din Deveselu şi unul de la Şcoala Generală Numărul 3 din Slatina au fost confirmaţi cu COVID-19, în urma testului de salivă făcut luni dmineaţă. Copiii vor fi testaţi PCR de către DSP.

Elevii din judeţul Olt au fost testaţi, în această dimineaţă, cu testele de salivă distribuite săptămâna trecută în şcolile din judeţ. Potrivit inspectorului şef al ISJ Olt, Victor Iacobescu, au fost raportate deja patru cazuri pozitive. Este vorba despre trei elevi de la şcoala din Deveselu, doi dintre ei de la clasa pregătitoare şi unul de clasa a III-a, şi unul din Slatina, de la Şcoala Generală Numărul 3.

„Din datele centralizate până la această oră, sunt patru teste pozitive. Este vorba despre trei elevi de la şcoala Deveselu şi unul de la Şcoala Numărul 3 din Slatina. Elevii care au avut rezultat pozitiv au rămas acasă, urmând ca DSP-ul să meargă la domiciliu să-i testeze PCR”, a precizat inspectorul şef al ISJ Olt, Victor Iacobescu.


În situaţia în care testul PCR se confirmă, clasele respective vor intra în online, cu posibilitate de retestare a copiilor în a opta zi de izolare.

CITEŞTE ŞI: Medicul Octavian Jurma, despre varianta Omicron: „Este exclus să producă un nou val în România, în luna decembrie”

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Bărbat din Slatina, reținut pentru furturi comise în Târgu Jiu

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Slatina, județul Olt, a fost reținut de către polițiștii gorjeni, fiind acuzat că a furat mai multe portofele ale unor persoane din municipiul Târgu Jiu și localitatea Telești. 

Potrivit IPJ Gorj, în acest caz se făceau cercetări, fiind deschis dosar penal pentru furt. Faptele au fost comise la data de 25 august, anul acesta.

„Este vorba despre trei persoane cu vârste cuprinse între 33 și 51 de ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Telești. Bărbatul identificat are 34 de ani și este din municipiul Slatina, județul Olt, bănuit de săvârșirea faptelor, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi sustras portofelele celor trei persoane vătămate, creând un prejudiciu de aproximativ 8.000 lei”, infomează IPJ Gorj.


Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

CITEȘTE ȘI: Români arestați preventiv pentru trafic de migranți

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.