Connect with us

ACTUAL

Cristian Văduva – candidatul PSD pentru funcția de primar la Galicea Mare

Publicat

în

Cristian Văduva a hotărât să candideze pentru funcția de primar la Galicea Mare, după ce în ultimii 12 ani a manageriat mai multe unități de învățământ. Activitatea de la catedră, dar și de la conducerea școlilor l-a determinat să își propună să schimbe lucrurile nu doar în unitățile școlare, ci și în comunitate.

“În activitatea profesională, preocuparea principală a fost perfecționarea didactică prin diverse cursuri, susținerea gradelor didactice în învățământ, implicarea în activități sportive cu copii și promovarea sportului românesc oina. În funcția de director, am dovedit calității manageriale, diferite aptitudini și competențe sociale și organizatorice pe care le-am folosit în scopuri bine structurate reușind să duc la îndeplinire obiectivele propuse. Sunt adeptul lucrului în echipă și consider comunicarea și colaborarea ca fiind cheia rezolvării tuturor problemelor” a precizat Cristian Văduva.

Chiar și din postura de director de școală, Văduva a participat activ la dezvoltarea localității: a reușit să atragă la nivelul comunei trei cursuri europene de calificare pentru femeile din localitate: două de BABY-SITTER și unul de antreprenoriat, în urma cărora participantele au obținut diplomă de calificare și o remunerare. Activitatea omului de la catedră s-a mai concretizat în trecut și prin inițierea de proiecte umanitare prin care am ajutat bătrânii și copiii nevoiași ai comunei oferindu-le un zâmbet în prag de sărbătoare.


„Am implementat mai multe proiecte, precum cele privind dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi a abilităţilor practice, antreprenoriale cum ar fi Târgul micilor gospodari, organizat anual în luna octombrie de elevii învățământului primar, cât și alte proiecte derulate la nivelul școlii. Am dorit, astfel, să-i implic pe copii și părinți în activități gospodărești, reușind să creez o legătură între școală – familie – comunitate” a mai spus candidatul PSD pentru funcția de primar.

Cristian Văduva se poate lăuda însă nu doar cu o bogată experiență didactică. În urmă cu patru ani, a obținut un post de consilier local, funcție care l-a ajutat să înțeleagă nevoile cu care se confruntă locuitorii, să identifice obiectivele care trebuie atinse pentru a rezolva cerințele comunității.

La Galicea Mare e nevoie de prelungirea rețelei de apă potabilă. Cristian Văduva a discutat cu oamenii din comună, iar aceștia i-au cerut să rezolve această problemă. De aceea, în capul listei de priorități se află obținerea de fonduri în vederea realizării a două mari proiecte: cel de prelungire a rețelei de apă dar și cel care prevede realizarea canalizării în comună. De asemenea, curățarea și amenajarea șanțurilor și rigolelor pentru preluarea apei meteorice este un aspect care se impune rezolvat și pe care viitorul primar și l-a propus.


“Dezvoltarea comunei Galicea Mare se poate face prin atragerea de investitori. Am în plan o serie de măsuri prin care voi prezenta oportunitățile zonei, dar și facilitățile și beneficiile pe care le-ar putea obține cei care vor să investească aici. Poziționarea comunei pe drumul european este un atu pe care îl vom valorifica, mai ales că atunci când voi fi primar voi moderniza toate drumurile de interes local și regional. Mă bazez pe echipa de la centru, în frunte cu domnul Cosmin Vasile, viitorul președinte al Consiliului Județean Dolj, ca un  bun cunoscător al comunei și al situației din județ” a declarat Cristian Văduva.

Proiectele privind educația pe care le propune pentru Galicea Mare includ construirea unui teren de sport pentru elevii școlii gimnaziale Galicea Mare, precum și reabilitarea căminului cultural și dotarea școlii gimnaziale Galicea Mare cu mijloace moderne pentru a stimula performanța.

“De-a lungul carierei mele ca profesor și director am dovedit spirit organizatoric, respect de sine și față de ceilalți, abilități de comunicare și colaborare, onestitate, diplomație, calități ce mă recomandă pentru a candida la funcția de primar. Candidez la funcția de primar al comunei Galicea Mare cu dorința de a reușii să inițiez proiecte mai mari care să ducă la dezvoltarea comunei pentru a oferii locuitorilor un nivel de trai mai bun! Am datoria de a încerca să ofer cetățenilor comunei noastre o alternativă reală, viabilă, credibilă, o alternativă care să răspundă nevoilor oamenilor!”

Nu în ultimul rând, curățenia în comună va fi făcută ca la carte, promite Cristian Văduva, care are în plan și construcția de platforme betonate pentru pubelele de depozitare a gunoiului.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, executat de SC JFK MEDIA&MORE SRL, cod AEP 21200019. 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

GRAV accident în Argeş. Motociclist intrat într-un cap de pod (UPDATE)

Publicat

în

UPDATE: Din păcate, a fost constatat decesul motociclistului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un grav accident rutier s-a petrecut, marţi seara, pe drumul DJ 703 D, în comuna Vedea din judeţul Argeş. Un motociclist a intrat într-un cap de pod.

„Accident rutier,  motociclist întrat intr-un cap de pod (posibil traumatism sever), în comuna vedea. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj de terapie intensivă mobilă”, transmite ISU Argeş.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Autoturism căzut pe calea ferată, în Vâlcea. Patru persoane rănite (FOTO&VIDEO UPDATE)

Publicat

în

Un autoturism a căzut pe calea ferată, în zona centurii staţiunii Călimăneşti din judeţul Vâlcea, patru persoane fiind rănite, potrivit ISU.

Sursa citată arată că intervin pompierii SMURD şi echipaje de la Ambulanţă. Trei persoane sunt transportate către UPU Vâlcea, iar una refuză transportul la spital.

“Accident rutier pe centura orașului Călimănești, un autoturism cazut pe calea ferată. Sunt anunțate 4 victime, nu sunt persoane încarcerată. Pompierii militari intervin cu două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu o ambulanță”, transmite ISU Vâlcea.


La faţa locului au ajuns şi poliţiştii. Aceştia au precizat că nu este afectat nici traficul rutier și nici cel feroviar.

“Polițiștii Serviciului rutier și Poliției orașului Călimănești intervin în acest moment la un accident rutier în orașul Călimănești, pe DN7CC la kilometrul 6. Din primele date, în urma accidentului ar fi rezultat patru victime acestea fiind conștiente. Se pare că un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi ajuns pe acostamentul căii ferate. Nu este afectat nici traficul rutier și nici cel feroviar”, transmite IPJ Vâlcea.

CITEŞTE ŞI: ANGAJĂRI la Jandarmerie. Sunt scoase la concurs 700 de locuri, din SURSĂ EXTERNĂ, iar înscrierile încep mâine


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

VIDEO. Bărbatul din Olt care şi-a răpit fosta concubină, reţinut pentru 24 de ore

Publicat

în

Bărbatul din Dobrosloveni care şi-a răpit fosta concubină a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi seara.

Potrivit poliţiştilor, împotriva bărbatului exista deja un ordin de protecţie pe o perioadă de şase luni, care expira în noiembrie 2021.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au dispus reținerea bărbatului de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsite de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele bărbatului fiind deja emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pe o perioadă de 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.


Bărbatul de 31 de ani a fost săltat de poliţişti după ce, marţi dimineaţă, şi-a răpit fosta concubină, o femeie de aceeaşi vârstă, din Caracal.

Potrivit IPJ, femeia a fost luată cu forţa, din faţa Primăriei Dobrosloveni, şi pusă într-o maşină.

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii. Maşina bărbatului a fost interceptată, pe drumul naţional DN 6.


CITEŞTE ŞI: Olt: Femeie din Caracal, răpită de fostul concubin

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.