AcasăACTUALCRAIOVA: Zona Unirii rămâne fără apă din cauza unei avarii

CRAIOVA: Zona Unirii rămâne fără apă din cauza unei avarii

O avarie majoră provocată de un agent economic, care executa o lucrare fără asistență tehnică din partea Companiei de Apă Oltenia, la conducta de alimentare cu apă, pe strada Unirii, lasă craiovenii din zonă fără apă. 

Compania de Apă Oltenia anunță că pentru a remedia avaria va întrerupe alimentarea cu apă în perimetrul cuprins între străzile Unirii – Gheorghe Chițu – Corneliu Coposu – Unirii.

„Echipele Companiei intervin la fața locului pentru finalizarea cu operativitate a reparațiilor. Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zona menționată că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei”, informează CAO.


- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri