AcasăACTUALCRAIOVA: Striații în asfalt, în apropierea trecerilor pentru pietoni

CRAIOVA: Striații în asfalt, în apropierea trecerilor pentru pietoni

spot_img

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, nu a fost de acord cu limitatoarele de viteză în zona trecerilor de pietoni din oraș, dar a anunțat, joi, că vor fi făcute striații în asfalt, cum sunt acum pe DN 65 la Metro. 

- Publicitate -

Serviciul Rutier al IPJ Dolj a recomandat, în urma accidentelor rutiere petrecute pe trecerile pentru pietoni, montarea unor limitatoare de viteză, dar edilul Craiovei a găsit o altă soluție, tot comună cu cei de la Poliție.

Vor fi făcute striații în asfalt, la 15 metri de trecerea pentru pietoni, lucrându-se deja în acest sens pe Bulevardul Dacia din municipiu.


„Se lucrează pe Bulevardul Dacia. Poliţia Rutieră a găsit și această soluție, respectiv acele striaţii în asfalt care se găsesc acum în zona Metro. Aşa vom face şi la aceste treceri, striaţii la 15 metri, apoi la cinci metri de intersecţie. Șoferul va fi obligat să frâneze şi, practic, nu s-ar mai întâmpla niciun fel de accidente. Am luat deja legătura cu Serviciul Rutier, ştim locațiile şi deja se lucrează. Această soluţie este la fel de viabilă şi nici nu trebuie să înlocuieşti limitatoarele din şase în şase luni“, a precizat Vasilescu.

CITEȘTE ȘI: Fără bani pentru proiectele prin PNDL. Preşedintele CJ Olt: „Sunt în urmă cu decontările, pe două, trei luni”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri