AcasăACTUALCRAIOVA: Șofer amendat cu 15.000 de lei și lăsat fără mașină, după...

CRAIOVA: Șofer amendat cu 15.000 de lei și lăsat fără mașină, după ce a aruncat moloz pe domeniul public

spot_img

Un șofer depistat de poliţiştii locali în timp ce descărca dintr-o camionetă mai mulţi saci cu moloz, pe domeniul public din Craiova-zona Mofleni, a fost amendat și a și rămas fără mașină. 

- Publicitate -

Polițiștii locali au luat legătura cu Garda de Mediu Dolj, instituție care a dispus măsurile în acest caz: amendă în valoare de 15.000 de lei și confiscarea mijlocului de transport.

Șoferul va suporta și costul lucrărilor de curățare a locului respectiv.


Potrivit Primăriei Craiova, se face o factură la final, iar cel care încalcă legea, suportă tariful pentru acest serviciu.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au depistat un conducător auto în timp ce descărca moloz/gunoi pe domeniul public, în cartierul Mofleni, zona abatorului. A fost anunțată Garda de Mediu, care s-a deplasat la fața locului și a dispus măsurile legale. Autoutilitara a fost confiscată, a fost aplicată o amendă în cuantum de 15.000 lei, iar persoana respectivă va suporta și contravaloarea lucrărilor de curățare a domeniului public și de transport a gunoiului la depozitul operatorului autorizat”, scriu reprezentanții Poliţiei Locale Craiova, pe pagina de Facebook a instituției.

Astfel de acțiuni au fost organizate frecvent în municipiul Craiova și vor continua, spun autoritățile locale.


CITEȘTE ȘI: Dezinsecție terestră la Craiova, în următoarele două săptămâni

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri