AcasăACTUALCraiova și Târgu Jiu, orașe finaliste în competiția „Capitala Tineretului din România...

Craiova și Târgu Jiu, orașe finaliste în competiția „Capitala Tineretului din România 2023”

spot_img

Craiova, Târgu Jiu și Târgu Secuiesc sunt orașele care au ajuns în finala competiției „Capitala Tineretului din România 2023”.

- Publicitate -

Potrivit organizatorilor, la cea de-a șasea ediție a programului „Capitala Tineretului din România” s-au înscris orașele Craiova, Satu Mare, Târgu Jiu, Târgu Neamț, Târgu Secuiesc și Vaslui.

În finală vor merge Craiova, Târgu Jiu și Târgu Secuiesc.


Orașele vor trebui să depună dosarul de candidatură până pe data de 1 octombrie, câștigătorul urmând să fie anunțat pe 9 octombrie în cadrul Summitului Tinerilor, ediția a VI-a.

„Jurizarea candidaturilor se va face în funcție de o serie de criterii, printre care motivația care a stat la baza fundamentării candidaturii, coerența viziunii, a misiunii și a obiectivelor și corelarea proiectelor propuse cu strategii și documente de politici publice de tineret”, anunță organizatorii.

Organizatorii mai spun că orașul câștigător va primi un premiu în valoare de 50.000 de euro și va deține titlul de „Capitala Tineretului din România” în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2023.


„Capitala Tineretului din România” este un program-cadru de tineret, creat la nivel național, ce funcționează asemănător cu cel al „Capitalei Europene a Tineretului”.

CITEȘTE ȘI: Campionat de tenis de câmp, la Slatina. Primăria a anunţat cine se poate înscrie în competiţie

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri