AcasăACTUALCRAIOVA: Prins circulând cu 155 km/oră într-o zonă unde limita de viteză...

CRAIOVA: Prins circulând cu 155 km/oră într-o zonă unde limita de viteză este 50 km/oră

spot_img

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Craiova, a ramas fără permis și a fost amendat, după ce sâmbătă a fost prins circulând cu mașina cu o viteză de 155 de kilometri/oră, pe un sector de drum unde limita este de 50 de kilometri/oră. 

- Publicitate -

„Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din municipiul Craiova, cu viteza de 155 de km/h, pe un drum cu limită de viteză de 50 de km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, informează IPJ Dolj.

Într-o situație similară se află și un bărbat de 32 de ani, tot din Craiova, care circula cu viteza de 127 de km/h, pe un drum cu limită de viteză de 50 de km/h, zona Răcarii de Sus.


CITEȘTE ȘI: Incendiu izbucnit la o casă din Craiova

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri