AcasăACTUALCRAIOVA: Pregătirile pentru petrecerea de Revelion, pe ultima sută de metri

CRAIOVA: Pregătirile pentru petrecerea de Revelion, pe ultima sută de metri

Pregătirile pentru spectacolul de Revelion sunt în grafic, la Craiova, potrivit unui anunț al autorităților locale. 

Astfel, potrivit Primăriei Craiova, scena s-a amplasat pe strada AI Cuza, în dreptul Universității din Craiova, încă din dimineața zilei de joi, simulările pentru partea de lumini având loc seara trecută.

Vineri, în jurul prânzului, vor fi probele de sunet la scenă, iar seara de Revelion va începe cu un program muzical ambiental de la ora 21.00.


Pentru a oferi o vizibilitate cât mai bună spectatorilor, s-a amplasat un ecran în dreptul Teatrului Național Marin Sorescu, anunță Primăria Craiova.

Special pentru seara de Revelion, căsuțele și patinoarul din Piața Mihai Viteazu de la Târgul de Crăciun vor fi deschise până după miezul nopții, ca și truck-urile cu bunătăți de pe esplanada Teatrului Național – Piața William Shakespeare.

Trupa Casual Band va da startul petrecerii la Craiova, la ora 21.30.


Rând pe rând, vor face atmosferă, de Revelion, Bryana Holingher, Alina Eremia și Inna, focul de artificii fiind nelipsit.

CITEȘTE ȘI: Superstiții de Revelion și Anul Nou

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri