AcasăACTUALCRAIOVA: O nouă ambulanță pentru Spitalul de Neuropsihiatrie

CRAIOVA: O nouă ambulanță pentru Spitalul de Neuropsihiatrie

spot_img

O nouă ambulanță achiziționată de Primăria Municipiului Craiova a ajuns la Spitalul de Neuropsihiatrie și  a intrat de joi, în folosință.

O salvare nouă, de tip A1, dotată cu echipamentele și materialele necesare acordării primului ajutor în caz de nevoie a ajuns la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, a anunțat primarul Lia Olguța Vasilescu printr-0 postare pe facebook.
,,Printre dotările specifice ambulanței, se regăsesc: targă transport pacient, scaun cu rotile, multiple butelii de oxigen fixe și portabile, sisteme complexe de ventilație a celulei sanitare, precum și aparatură și echipamente medicale specifice. Valoarea investiției este de 207.536 lei cu tot cu TVA și a fost asigurată în totalitate din bugetul local al orașului” a specificat primarul.
Mașina este destinată transportului a patru cadre medicale și un pacient, și beneficiază de o garanție de până la 36 de luni, inclusiv la echipamentele din dotare.
- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri