AcasăACTUALCRAIOVA: Doi copii au ajuns la spital, după ce un carusel s-a...

CRAIOVA: Doi copii au ajuns la spital, după ce un carusel s-a defectat și au căzut de la un metru înălțime. Polițiștii au întocmit dosar penal

spot_img

Doi copii din Craiova, în vârstă de 1 an și respectiv 3 ani, au ajuns la spital sâmbătă, după ce caruselul în care se aflau, în Parcul Tineretului din municipiu, s-a defectat și cei doi au căzut de la un metru înălțime.

- Publicitate -

Poliția a fost sesizată, sâmbătă, de un bărbat de 36 de ani din Craiova că într-un parc din localitate una din machetele unui carusel s-a stricat, iar doi copii au căzut de la un metru înălţime.

Poliţiştii au stabilit faptul că o femeie de 35 de ani, din Craiova, aflată într-un parc, i-a fi cerut unui bărbat de 75 de ani, din Craiova, „administrator al unei întreprinderi familiale să folosească echipamentul caruselului ce are ca scop activităţii recreative şi distractive”.


Administratorul a informat femeia că greutatea maximă admisă de machetă este de 40 de kg, iar accesul copiilor sub vârsta de 3 ani este interzis.

Ulterior, atât cei doi copii cât şi mama lor au urcat într-una din machetele caruselului, copiii ocupând locurile din faţă, iar femeia locul din stânga spate. La a doua rotaţie a caruselului, a cedat un braţ de echilibru al machetei, s-a înclinat spre exterior, iar cei mici au căzut.

Copiii au fost transportaţi la spital, însă nu au rămas internaţi.


Potrivit IPJ Dolj, administratorul are autorizaţie de funcționare, analiza de risc în exploatare, raportul de inspecție din data de 28 octombrie 2020 si certificatul de înregistrare a întreprinderii familiale pentru echipamentul de agrement folosit.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și neglijență în serviciu.

CITEȘTE ȘI: Doi copii au murit pe loc după ce o căruță și două mașini s-au ciocnit

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri