AcasăACTUALCRAIOVA: Când va avea loc Festivalul-Concurs „Maria Tănase”

CRAIOVA: Când va avea loc Festivalul-Concurs „Maria Tănase”

spot_img

Festivalul-Concurs Național al Interpreților Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase” va avea loc, anul acesta, la începutul lunii septembrie, evenimentul fiind organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj.

- Publicitate -

Festivalul a ajuns la cea de-a 26 ediție.

Preselecția va avea loc pe 6 septembrie, iar spectacolele se vor desfășura pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu”, în perioada 8-10 septembrie.


„Astăzi, am participat la conferința de presă pentru lansarea evenimentului, alături de vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Antonie Solomon, și de directorul festivalului, Amelia Etegan. Cu această ocazie, a fost prezentat și trofeul festivalului din acest an. Spectacolul, aflat la cea de-a 26 ediție, se va desfășura la cele mai înalte standarde culturale și artistice. Vor concura tineri soliști vocali și instrumentiști, care trebuie să impresioneze atât juriul, cât și publicul, pentru a obține premiile din concurs. În seara de gală, alături de concurenții declarați câștigători, pe scenă vor urca și cunoscuți interpreți de muzică populară”, aprecizat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Festivalul „Maria Tănase” a devenit o tradiție, un eveniment de înaltă clasă, recunoscut de specialiștii din domeniu și o adevărată rampă de lansare pentru tinerii artiști.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri