AcasăACTUALCRAIOVA: Amenzi aplicate mai multor firme din domeniul morărit-panificație

CRAIOVA: Amenzi aplicate mai multor firme din domeniul morărit-panificație

Mai multe unități economice din Craiova, având ca domeniu de activitate morărit-panificație, au fost amendate, joi, din cauza neregulilor depistate în urma unui control efectuat de către poliţiştii de la „Economic” împreună cu reprezentanții DSVSA Dolj. 

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Dolj, au fost verificați verificaţi 17 agenţi economici care produc sau comercializează produse de morărit sau panificaţie.


Au fost date cinci amenzi, în urma acestui control.

„În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, 2 sancţiuni la O.U.G. nr. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare de 3.000 lei şi  3 sancţiuni la H.G. nr. 984/2005, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, în valoare de 30.000 lei. De asemenea, a fost confiscată suma de 319 lei”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

La unul dintre magazine s-a găsit o sumă de bani care nu era evidențiată în casa de marcat. Agentul economic a fost amendat cu 1.500 de lei și a și fost lăsat fără banii găsiți în sertar și „nebătuți” în casă.


CITEȘTE ȘI: Scandalul facturilor uriașe la energie și gaz. ANRE a aplicat amenzi

 

 

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri