Connect with us

ACTUAL

Cosmin Vasile, candidat PSD pentru funcția de președinte al CJ Dolj: „Este finalul unei campanii electorale dar, în același timp, este doar începutul pentru mine și pentru echipa mea”

Publicat

în

Stimați cetățeni, colegi și colaboratori,

Este finalul unei campanii electorale dar, în același timp, este doar începutul pentru mine și pentru echipa mea. Căci avem de făcut multă treabă pentru județul și pentru oamenii care ne-au acordat încrederea lor și în ultimii ani.


Noi, cei de la PSD Dolj, ne-am asumat proiecte ambițioase pentru dezvoltarea județului și suntem singurii care au venit în fața doljenilor cu un program concret de investiții, cu posibilitățile de finanțare pentru ele și cu experiența administrativă care vine să-i asigure toți cetățenii că portofoliul echipei PSD Dolj pentru alegerile de pe 27 septembrie este cel mai valoros. Cu președinția CJ Dolj și cu o majoritate în Consiliul Județean, vom demonstra pentru încă patru ani că suntem cei mai buni pentru acest județ.

Ne-am ferit în toată această lună să răspundem atacurilor politice care au apărut în mediul public, pentru că știm că administrația se face prin proiecte. Am decis să ne concentrăm pe a prezenta soluțiile și alternativele noastre la nevoile județului și, credem noi, am reușit să aducem în fața doljenilor lucrurile cu adevărat importante.

Suntem o echipă performantă care, în ultimii ani, a reușit să facă investiții impresionante în infrastructura rutieră, în cea de sănătate, în transportul aerian, în cultură și în zone verzi, în administrația eficientă, în susținerea mediului de afaceri și în cea a tinerilor care vor să urmeze cariere în domenii ultraperfomante. Am făcut administrație pentru județ și pentru cetățeni și exact la fel vom continua și în următorii patru ani, într-o colaborare strânsă atât cu Primăria Municipiului Craiova, cât și cu celelalte peste o sută de primării din județul Dolj.


Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de echipa noastră în această lună, dar mai ales cetățenilor județului, care ne-au strâns mâna și care ne-au dat încrederea lor pentru a continua să construim acest loc pe care îl numim cu toții “acasă”. Sunt convins că, din 27 septembrie, vom continua ca și până acum, iar asta nu poate însemna decât ce e cel mai bine pentru Dolj. Mă bazez pe asta datorită anilor de experiență pe care întreaga echipă îi garantează.

Cu siguranță, cea mai bună echipă!

Dolj, continuăm împreună!

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, executat de SC JFK MEDIA&MORE SRL, cod AEP 21200019. 

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Patronii de restaurante din Olt, instruiţi pe tema verificării certificatului verde COVID

Publicat

în

Reprezentanţii sectorului HoReCa din judeţul Olt, inclusiv deţinători de săli de evenimente, au avut o întâlnire, miercuri, cu prefectul de Olt şi reprezentanţii poliţiei şi ISU, pe tema certificatului verde COVID, document care a devenit obligatoriu pentru accesul în baruri, restaurante sau cafenele.

Prefectul de Olt, Florin Homorean, a declarat că a făcut un apel către organizatorii de evenimente private să respecte reglementările în vigoare pentru a preveni apariția de noi cazuri de COVID-19, inclusiv obligația de a scana codul QR de pe certificatul digital al UE privind COVID -19 prin utilizarea aplicației Check DCC.

CITEŞTE ŞI: Intrarea în restaurant POSIBILĂ cu certificatul verde al altei persoane? Ce spun reprezentanții HoReCa


„Obiectivul acestei întâlniri a fost acela de a asigura o mai bună punere în aplicare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului  specifice acestui sector de activitate. Mă refer la permiterea accesului la evenimente private (nunţi, botezuri) ori la restaurant doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, adică acele persoane care deţin un certificat digital al Uniunii Europene privind COVID-19”, a transmis prefectul.

Certificatul digital poate fi descărcat de pe portalul certificat-covid.gov.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Moarte cumplită pentru un bărbat din Argeş. A sfârşit strivit sub o macara

Publicat

în

Un bărbat a murit, miercuri, după ce a fost prins sub o macara în localitatea Ştefăneşti din judeţul Argeş.

Au intervenit pompierii cu un echipaj de descarcerare grea și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Din păcate, bărbatul prezintă leziuni incompatibile cu viaţă. A fost declarat decesul.


O anchetă a fost deschisă de poliţişti.

“Bărbatul este decedat. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, transmite IPJ Argeş.

CITEŞTE ŞI: GRAV accident în Argeş. Motociclist intrat într-un cap de pod (UPDATE)


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Anunţ OFICIAL: Începe administrarea dozei a treia a vaccinului anti-COVID în România

Publicat

în

Membrii CNCAV au hotărât în unanimitate, miercuri, pe baza datelor științifice disponibile, necesitatea administrării dozei de rapel, începând cu data de 28 septembrie, pentru toate persoanele care au mai mult de 6 luni de la administrarea dozei a doua, cu oricare dintre vaccinurile pe baza de ARN mesager.

Doza 3 este ferm recomandată:

  • persoanelor cu risc mare de dezvoltare a unor forme severe – persoane vulnerabile: cei peste 65 de ani, cu boli cronice (indiferent de vârstă), persoanele din centrele medico-sociale și alte categorii vulnerabile prevăzute în strategia națională de vaccinare;
  • persoanelor cu risc mare de expunere: personal medico-social și din învățământ.

„Aceste măsuri sunt deosebit de importante pentru menținerea bunei funcționări a sistemului de sănătate și a unităților de învățământ”, transmite CNCAV.

Accesul la vaccinare este permis și altor categorii populaționale, care au cel puțin 6 luni de la administrarea dozei 2 de vaccin, indiferent dacă au istoric de trecere prin boală.


Doza de rapel se va efectua indiferent de schema inițială numai cu vaccinurile pe bază de ARN mesager. Astfel, persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza 3 cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Spikevax (Moderna).

Având în vedere că în România imunizarea cu Johnson&Johnson a început la data de 4 mai, pentru persoanele imunizate cu acest vaccin nu este necesară, la acest moment, administrarea dozei de rapel. Detaliile privind această recomandare vor fi stabilite în perioada următoare, pe măsură ce vor fi disponibile noi date științifice.

Programarea persoanelor pentru administrarea dozei de rapel (doza 3)

Se va realiza prin mijloacele deja cunoscute, inclusiv prin prezentarea directă în centrele de vaccinare sau prin intermediul platformei naționale de programare la vaccinare.


Pentru persoanele din centrele medico-sociale și rezidențiale, imobilizate la domiciliu sau fără adăpost, se va utiliza aceeași modalitate de vaccinare, respectiv cu ajutorul echipelor mobile puse la dispoziție de către direcțiile de sănătate publică județene/ a municipiului București.

Beneficiarii vor primi adeverințe de vaccinare unde va fi specificată schema de vaccinare, cu menționarea celor trei doze efectuate.

CITEŞTE ŞI: Certificatul verde va fi obligatoriu în restaurante, la nunți și la activități în spații închise, începând de luni

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.