AcasăACTUALConsilier din cadrul Gărzii Forestiere Vâlcea, găsit de ANI cu avere nejustificată

Consilier din cadrul Gărzii Forestiere Vâlcea, găsit de ANI cu avere nejustificată

spot_img

Gheorghe Doru Epure, consilier în cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și de Vânătoare Râmnicu Vâlcea/ Garda Forestieră Râmnicu Vâlcea, a fost găsit de inspectorii ANI cu avere nejustificată.

- Publicitate -

Potrivit unui comunicat remis de ANI, joi, Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 314.486,76 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către Gheorghe Doru Epure, în perioada supusă evaluării.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Craiova, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Gheorghe Doru Epure”, se arată în comunicatul citat.


CITEŞTE ŞI: Ciucă l-ar fi certat, în şedinţa de Guvern, pe Vîlceanu, care i-a criticat pe Rafila şi Budăi

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri