AcasăACTUALConcurență mare pentru posturile scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență...

Concurență mare pentru posturile scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

La concursurile organizate, în perioada următoare, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au înscris peste 650 de persoane. 

Potrivit reprezentanților instituției, un număr mare de persoane se înregistrează pentru ocuparea celor 15 posturi de infirmier debutant. În vederea participării la acest concurs s-au înscris 252 de persoane ale căror dosare au fost admise.

De asemenea, pentru cele cinci posturi de brancardier vor concura 95 de persoane, iar pe cele două posturi de asistent medical debutant la Secția ATI II s-au înscris 80 de candidați.


Concurență mare este și pe cele nouă posturi de îngrijitoare, unde au fost validate 76 de dosare, dar și pe cele opt posturi de asistent medical pentru Secțiile ATI unde vor candida 57 de persoane.

„Detalii despre validarea dosarelor găsiți pe https://www.spitalgorj.ro/category/angajari/. Deoarece la aceste concursuri s-au înscris foarte mulți candidați, conducerea unității medicale a decis să fie susținute examenele la Universitatea „Constantin Brâncuși”, mai exact în sălile Facultății de Știinte Medicale si Comportamentale din municipiul Târgu –Jiu, situată pe strada Tineretului, nr. 4, (în zona Debarcader), la etajul 1 (sălile CD-C1,CD-C2, CD-C3, CD-C4). Concursurile pentru ocuparea posturilor de infirmier debutant, brancardier, asistent medical Secțiile ATI, îngrijitoare și asistent medical debutant la Secția ATI II vor avea loc la UCB- Facultatea de Știinte Medicale si Comportamentale (din zona Debarcader)”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu.

Candidații trebuie să se prezinte la sediul facultății de la ora 08:00 în ziua examenului.


În ceea ce privește celelalte concursuri, concurenții vor susține probele la Spitalul Județean în clădirea situată pe strada Progresului (Spitalul 700).

CITEȘTE ȘI: Olt: Noii directori de școli au semnat contractele de management

 

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri