AcasăACTUALConcert inedit și expoziție de promovare la Liceul de Arte „Marin Sorescu”...

Concert inedit și expoziție de promovare la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, cu strângere de fonduri pentru dotarea instituției

spot_img

Sub semnul muzicii, culorii și emoției, Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, organizează joi, evenimentul artistic „Primăvara Artelor”, ce se va desfășura în foaierul și Sala de Festivități a instituției de învățământ, scopul acțiunii fiind de a strânge fonduri pentru diferite dotări în cadrul liceului.   

- Publicitate -

Odată cu ieșirea din pandemie, dascălii și elevii aduc în fața publicului rezultatele muncii și strădaniei din ultimii ani, propunând un eveniment ce își dorește să scoată în evidență valențele artistice cultivate din plin în unitatea de învățământ craioveană.

„Momentul va consta într-un concert extraordinar susținut de elevii secțiilor de muzică și o expoziție a elevilor de la secția de arte vizuale. Evenimentul artistic are ca scop strângerea de fonduri pentru utilarea atelierelor de arte plastice, achiziționarea de instrumente muzicale și dotarea Sălii de Festivități a liceului”, a menționat prof. dr. Eduard Gegiu, directorul Liceului de Arte „Marin Sorescu” din Craiova.


CITEȘTE ȘI: Programul Electroputere Mall, de Paşte. Ce oferte sunt la centrul comercial din Craiova

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri