AcasăACTUALComplexul Energetic Oltenia, amendat din nou de Garda de Mediu

Complexul Energetic Oltenia, amendat din nou de Garda de Mediu

spot_img

Complexul Energetic Oltenia a fost amendat de către comisarii de mediu, după ce terenuri din afara perimetrului minier au fost afectate, în zona Rovinari din județul Gorj. 

- Publicitate -

Potrivit Gărzii de Mediu Gorj, amenda aplicată, după controlul efectuat luni, este în valoare de 60.000 de lei.

„Un alt control efectuat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj în bazinul minier Rovinari, a scos în evidență faptul, că prin lucrările miniere executate, s-au afectat și terenurile din afara perimetrului minier aprobat. Pentru aceste fapte a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 60.000 lei fiind stabilit în sarcina operatorului economic și un program de măsuri specific remedierii deficiențelor constatate” arată Garda de Mediu Gorj.


CE Oltenia am ai fost sancționat, zilele trecute, cu o altă amendă, în valoare de 15.000 lei, din cauza poluării produse de autoaprinderea stratului de cărbune din cariera de lignit Rovinari – Gârla.

Totodată, la începutul lunii februarie, unitatea a primit o amendă de 100.000 de lei după ce praful de cărbune a acoperit mai multe străzi din Craiova.

CITEȘTE ȘI: Au fost publicate tarifele de referință pentru RCA. Creșteri pentru fiecare categorie în parte


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri