AcasăACTUALCompania de Apă Olt, anunţ pentru slătinenii de pe strada Vintilă Vodă

Compania de Apă Olt, anunţ pentru slătinenii de pe strada Vintilă Vodă

spot_img

După finalizarea lucrărilor de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă de pe strada Vintilă Vodă din Slatina, Compania de Apă urmează să execute noile branşamente.

- Publicitate -

Compania de Apă Olt solicită, prin intermediul unui comunicat, cetățenilor care locuiesc pe strada Vintilă Vodă din municipiul Slatina permiterea accesului angajaților CAO pe proprietate pentru a executa lucrări de trecere pe noile branșamente.

Rețeaua de distribuție apă, de pe strada Vintilă Vodă din municipiul Slatina, a fost reabilitată, în cadrul proiectului cu finanțare europeană ”Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”.


„Vă rugăm ca, în următoarele zile, să sunați la Dispecerat – 0249. 423. 419 – și să lăsați un număr de telefon pentru a putea fi contactați de reprezentanții Companiei de Apă Olt”, transmite CAO.

Lucrările de trecere pe noile branșamente vor începe luni, 9 august 2020.

CITEŞTE ŞI: FOTO. A început asfaltarea străzii Vintilă Vodă din Slatina. Traficul este în continuare blocat


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri