AcasăACTUALCercetați penal pentru trafic de migranți

Cercetați penal pentru trafic de migranți

spot_img

Un cetățean român și unul belgian au fost puși sub control judiciar după ce au fost prinși că făceau trafic cu migranți.

- Publicitate -

Potrivit Poliției de Frontieră Timişoara, cei doi au fost prinși ajutând 11 cetăţeni din India şi Pakistan, în încercarea de a trece ilegal frontiera.

Poliția a oprit o mașină pentru verificări în Comloşu Mare-Gotlob, judeţul Timiş, la volan fiind cetățeanul român domiciliat în Arad. În urma controlului polițiștii au găsit 11 cetățeni stăini care nu aveau acte de identitate.


Cetățeanul belgian de 34 ani, implicat în activitatea de migrare, a fost prins pe sensul de ieșire din țară

Persoanele străine, nouă bărbați și două femei, cetățeni din Pakistan și India cu vârste între 20 și 51 de ani, au fost ajutați de cei doi bărbați să ajungă într-un sat din vestul Europei.

Asupra celor unsprezece cetățeni străini se vor efectua cercetări pentru trecerea frauduloasă a graniței, iar cetățeanul român și cel belgian au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile.


- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri