AcasăACTUALCentru de consiliere medicală pentru vaccinare anti-Covid la Sala Polivalentă Craiova

Centru de consiliere medicală pentru vaccinare anti-Covid la Sala Polivalentă Craiova

Un centru de consiliere medicală va fi deschis, de luni, la Sala Polivalentă din Craiova, reprezentanții DSP Dolj și cadre didactice de la UMF Craiova făcând un parteneriat pentru a informa persoanele cu comorbidități în privința efectuării vaccinării. 

Astfel, potrivit DSP Dolj, în proiect s-au implicat medici cardiologi, neurologi, pediatrii, ginecologi și interniști.

„Vor participa la acest proiect cadre didactice de la UMF Craiova, medici cu specialitatea: cardiologie, neurologie, medicină internă, pediatrie, ginecologie. Medicii specialişti vor consilia medical persoanele interesate de vaccinarea anti-Covid pe baza documentelor medicale prezentate: istoric medical, analize, investigatii medicale si vor stabili indicaţia vaccinării în deplină siguranţă”, au precizat reprezentanții DSP Dolj.


Acest Centru de Consiliere Medicală va funcţiona în cadrul Centrului de Vaccinare din incinta Sălii Polivalente Craiova, începând cu data de 6 decembrie.

„Programul de consiliere medicală va fi de luni până joi, în intervalul orar 17.00-19.00 în perioada 6.12.2021-19.12.2021 și perioada 10.01.2022-24.01.2022. Vom reveni cu informatii legate de programul nominal al medicilor specialişti”, mai spun reprezentanții DSP Dolj.

CITEȘTE ȘI: Testarea elevilor doljeni, în etapa centralizării deciziilor. Părinții, vizați de hotărârea directorilor unităților de învățământ


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri