AcasăACTUALCampionat de tenis de câmp, la Slatina. Primăria a anunţat cine se...

Campionat de tenis de câmp, la Slatina. Primăria a anunţat cine se poate înscrie în competiţie

spot_img

Primăria Slatina anunță organizează evenimentul cu denumirea „Campionat tenis de câmp” pentru copiii cu vârsta între 7 și 14 ani, ce se va desfășura pe terenurile de tenis din cadrul Clubului Sportiv Municipal.

- Publicitate -

Potrivit unui comunicat al Primăriei Slatina, înscrierile au început de astăzi, 30 august și se încheie pe data de 10 septembrie, iar desfășurarea competiției va fi în perioada 24 septembrie-3 octombrie 2021.

Sursa citată mai arată că înscrierile se realizează la sediul Clubului Sportiv Municipal Slatina (Strada Constantin Brâncoveanu, numărul 3).


Documentele necesare înscrierii sunt – formularul de înscriere, copie certificat de naștere participant, copie act de identitate (dacă este cazul) și copia cărții de identitate a părintelui/tutorelui legal, acestea fiind depuse cu mențiunea “Conform cu originalul”.

Se adresează copiilor cu domiciliul în municipiul Slatina și vârste cuprinse între 7 și 14 ani, atât fete cât și băieți (legitimați sau nelegitimați).

„Festivitatea de premiere va avea loc imediat după disputarea finalelor campionatului, iar premierea de participare va presupune pentru toți participanții la concurs, o diplomă de participare personalizată. Menționăm că desfășurarea acestei competiții se va realiza în strictă conformitate cu regulamentul aprobat prin HCL 255/17.08.2021”, se arată în comunicatul citat.


CITEŞTE ŞI: FOTO | Esplanada Slatinei prinde contur. Cum arată, astăzi, centrul municipiului

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri